Qatar Airways geeft 100.000 gratis tickets weg aan de zorgverleners

Qatar Airways schenkt 100.000 gratis tickets aan zorgverleners in de eerste lijn en wil hen hiermee als helden bedanken voor de verzorging van patiënten tijdens de huidige COVID-19-pandemie. Qatar Airways heeft een miljoen mensen naar huis gebracht en steunt nu in lijn met deze missie de zorgverleners, om hun welverdiende rust te geven. De giveaway actie om de helden van de zorg te bedanken, vindt plaats ter gelegenheid van de ‘Internationale Dag van de Verpleging’, met twee gratis retourtickets in Economy Class op door Qatar Airways uitgevoerde vluchten, voor bestemmingen en reisdata naar keuze

Qatar Airways kreeg de afgelopen maanden grote waardering van passagiers en overheden als de belangrijkste luchtvaartmaatschappij die mensen weer thuisbrengt. De maatschappij realiseerde haar missie om meer dan een miljoen mensen te repatriëren door 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel te blijven en meer dan 100 chartervluchten aan te bieden. In lijn met haar baanbrekende rol bij de wereldwijde inspanningen om gestrande passagiers te repatriëren, erkent en beloont de luchtvaartmaatschappij nu zorgverleners van over de hele wereld.

De giveaway actie van Qatar Airways gaat in vandaag 12 mei, de ‘Internationale Dag van de Verpleging’ en sluit af op 18 mei om 23.59 uur (lokale Doha-tijd, 1 uur later dan onze Midden-Europese tijd). Professionele zorgverleners kunnen zich voor dit exclusieve aanbod inschrijven op qatarairways.com/ThankYouHeroes. Via een formulier ontvangen ze een unieke promotiecode, aangeboden op een first come, first served basis.

Procedure om in te schrijven en te reserveren

Professionele zorgverleners uit alle landen ter wereld komen in aanmerking voor gratis tickets. Met het oog op een eerlijke en transparante aanvraagprocedure, krijgt elk land dagelijks een aantal tickets toegewezen volgens het aantal inwoners, gespreid over zeven dagen tussen 12 en 18 mei. De tickets worden tijdens de hele campagneperiode dagelijks om 00:01 uur ‘s ochtends Doha-tijd (23:01 uur AMS/BRU tijd) vrijgegeven.

Zorgverleners die de promotiecode ontvangen, kunnen voor zichzelf en een medereiziger naar keuze twee gratis retourtickets in Economy Class boeken op vluchten uitgevoerd door Qatar Airways, naar om het even welke bestemming ter wereld. De tickets moeten vóór 26 november 2020 worden geboekt voor reisdata tot 10 december 2020. Ze zijn volledig flexibel en laten onbeperkt toe om bestemming en datum te wijzigen zonder kosten. Tarieven en toeslagen worden niet in rekening gebracht op de tickets; de luchthaventaksen zijn van toepassing.*

Als extra blijk van waardering krijgen de zorgverleners een voucher met 35% korting om in te ruilen bij de Qatar Duty Free verkooppunten op Hamad International Airport (HIA), de ultramoderne hub van de luchtvaartmaatschappij in Doha, voor gebruik tot en met 31 december 2020**.

0 replies on “Qatar Airways geeft 100.000 gratis tickets weg aan de zorgverleners”