Opening next year: boutique hotel WSHS

In Gouda wordt momenteel hard gewerkt aan de transformatie van het monumentale oude Weeshuis (1599) tot het 25 kamers tellende boutique hotel WSHS: een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure dat in het voorjaar van 2021 zal openen. Dat het echt iets bijzonders betreft blijkt wel uit het feit dat WSHS pre-opening al is toegetreden tot de prestigieuze hotelcollectie Relais & Châteaux.

Fine dining en cocktails

Met een casual fine dining restaurant, cocktailbar COCO, een aantal spectaculaire ontvangstruimtes – allen gesitueerd rondom en toegankelijk via de sfeervolle binnenplaats – en de gastvrijheid van Sharon en Lennart van Gastel, het kloppende hart van boutique hotel WSHS, zal het je hier aan werkelijk niets ontbreken. Ook aan goede nachtrust niet, want de bedden van COCO-MAT maken de droom compleet. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt de volgende ochtend geserveerd in de majestueuze Regentenkamer, en staat garant voor het best mogelijke begin van de dag.

Dreamy design

Het prachtige monumentale pand van boutique hotel WSHS herbergt een schat aan verhalen en dit zie je terug in het interieur. Interieurarchitect Judith van Mourik, tevens verantwoordelijk voor de spectaculaire inrichting van Parc Broekhuizen, mixt luxe en modern design feilloos met historische elementen zoals Gouds Plateel en heeft in WSHS wederom een fantastisch eclectisch geheel neergezet. De 25 hotelkamers, variërend van ruime familiekamers tot romantische getaways, hebben alle een eigen unieke signatuur en dragen bij aan een onvergetelijk verblijf.

Hartje historische binnenstad

Boutique hotel WSHS is gelegen in het oudste stukje centrum van Gouda waarmee het de ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door de historische binnenstad of voor uitstapjes richting Utrecht, Den Haag, Rotterdam (alle binnen 25 minuten aan te rijden) en zelfs Amsterdam.

Relais & Chateaux

Het team achter WSHS vindt het buitengewoon bijzonder, dat zij als start-up mogen toetreden tot de prestigieuze hotelcollectie van Relais & Châteaux. WSHS wordt als vijfde hotel in Nederland geplaatst in een verzameling luxueuze boutique hotels, resorts, villa’s en gastronomische restaurants die zich onderscheiden door uitmuntende kwaliteit en excellente service. 

De verwachte opening van WSHS is voorjaar 2021. Meer informatie klik hier.