Op wereldreis in R’dam: eat, drink, stay

Het concept van de Foodhallen Rotterdam leent zich bij uitstek voor een culinaire wereldreis dichtbij huis. Met twaalf verschillende foodstands vlieg je in één maaltijd van Spanje via Mexico naar Vietnam om vervolgens met een cocktail neer te strijken bij ondergaande zon op het terras in Rotterdam. En wil je na al dat lekkers nog niet naar huis, dan blijf je gewoon lekker slapen. De Foodhallen Rotterdam heeft deze zomer een speciale samenwerking met Room Mate Bruno waarbij je met twee personen kunt eten, drinken, slapen en ontbijten voor 150 euro.

Room Mate Bruno
Het hotel bevindt zich, net als Foodhallen Rotterdam, in het monumentale pakhuis op de Wilhelminakade. Overnachting incl. ontbijt + 50 euro tegoed bij Foodhallen Rotterdam voor slechts € 150. Hier te boeken.

De ruimte pakken
We moeten momenteel allemaal creatief omgaan met de ruimte die we hebben vooral op openbare plekken. De 1100m2 waar de Foodhallen Rotterdam over beschikt, is bij uitstek de plek waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft en waar je tevens kan genieten van gevarieerd eten of een goede borrel. Het ruime terras biedt een subliem uitzicht op de iconische Kop van Zuid en geeft je even het gevoel even te zijn beland in het bruisende New York of Singapore. Met een aangepaste ruime indeling en creatieve oplossingen zorgt de Foodhallen Rotterdam voor een plek waar je op een ontspannen manier weer even onbezorgd kan genieten!

Over de Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op een van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit twaalf verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam

Voor meer leuke adressen om cocktails te drinken en een terras te pakken in de Maasstad.

 

0 replies on “Op wereldreis in R’dam: eat, drink, stay”