Onbegrensd reizen door Europa

Alles op tv al gezien? Eurail en Interrail Passen zijn in de aanbieding, dus deze zomer kun je je tv inruilen voor een écht avontuur. Dit is het perfecte seizoen om in alle vrijheid de vele prachtige landschappen van Europa te ervaren. En maak je geen zorgen als je zomerplannen toch veranderen: met een Eurail of Interrail Pas kun je nu 20% besparen en tot wel 11 maanden later op reis gaan.

Mobiele pas

Met de mobiele Pas blijf je flexibel. Na aankoop heb je 11 maanden de tijd om hem te activeren, dus je kunt op reis gaan wanneer je maar wil. Voor extra gemoedsrust kun je Plus toevoegen aan je bestelling. Met Plus kun je je Pas ruilen of annuleren en krijg je deze volledig terugbetaald. Zonder Plus worden Passen voor 85% terugbetaald.*

Europa aan je voeten

Met een Eurail of Interrail Pas ligt heel Europa aan je voeten. Maar er zijn zo veel plaatsen om te verkennen. Hoe kies je waar je heen wil? Tijd om er eens lekker voor te gaan zitten en al onze reisideeën te bekijken. Of je nu een budgetvriendelijke reis wilt plannen, de populairste trekpleisters wil bezoeken of juist de verborgen parels van Europa wilt ontdekken: bij ons zit je helemaal goed. Meer reistips en inspiratie vind je op de pagina’s voor de Eurail of Interrail Pas. Of lees de reistips.

0 replies on “Onbegrensd reizen door Europa”