Nederlands grootste culinaire “drive-thru” in de Wesfriese Omringdijk

Op 24 mei 2020 organiseren Jonathan Zandbergen van Merlet, Stefan van Sprang van Aan de Poel, Wilco Berends van De Nederlanden, Ron Blaauw van o.a. Ron Gastrobar, Deborah & Rebecca Rive van restaurant Lucas Rive en Michel Meijer van Restaurant Meijer’s het grootste “Drive-thru”-evenement van Nederland.

Geniet tijdens deze culinaire rally die voert langs Schoorl, Schagen, Medemblik, Andijk, Hoorn en Stompetoren van heerlijke gerechten van zes restaurants en van de prachtige rit door het grootste monument van Nederland: de Westfriese Omringdijk. Deze route start in Hoorn en in Schoorl. Na iedere 20 kilometer wacht een ander heerlijk gerecht van de hand van een andere deelnemende (sterren)chef.

De in totaal zes gangen worden op veilige afstand bij u in de auto of op de motor geserveerd. De sommelier zorgt voor een passende wijn met uiteraard een alcoholvrije wijn voor de bestuurder. De culinaire route start in Schoorl en in Hoorn tussen 12:00 en 14:00 uur. Geef bij uw reservering aan vanuit welke plaats u wilt starten en of er voor u of uw passagier rekening gehouden kan worden met eventuele allergieën en/of dieetwensen.

 De prijs voor deelname bedraagt € 175 p.p. Reserveren kan via info@merlet.nl

0 replies on “Nederlands grootste culinaire “drive-thru” in de Wesfriese Omringdijk”