Gratis extra gang tijdens uw diner bij Landgoed Lauswolt

Het best geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag bewaarde ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt.

Het Landgoed biedt 59 luxe kamers, waaronder karakteristieke historische kamers en een in mei 2021 gerenoveerde vleugel. Naast het landgoed staat een apart gebouw; Het Koetshuis, met 7 luxe kamers en suites, ieder met een eigen badkamer. De gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden of familie te vertoeven.

Trots zijn we op onze twee restaurants met ieder een verschillende beleving. In restaurant De Heeren van Harinxma, kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure streekproducten. Dit restaurant is, als enige in Friesland, bekroond met een Michelinster. Ons tweede restaurant; Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden hier in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding  geserveerd. Beide restaurants onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop.

Mogelijkheden voor ontspanning zijn er volop in onze Health & Spa; Art of Beauty. Laat uw dagelijkse zorgen even los en begin de dag met een duik in ons binnenen buitenzwembad of kom na een intensieve dag tot rust in onze sauna of Turks stoombad. Ook voor schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages biedt Art of Beauty verscheidene mogelijkheden

Volledig uitgerust? In onze fitnessruimte staan verschillende fitnessapparaten en attributen voor u klaar om een stevige work-out te doen.

Ook staat Landgoed Lauswolt bekend om de naastgelegen 18-hole golfbaan Golf & Countryclub Lauswolt. De golfbaan is gelegen midden in de natuur. Tijdens uw ronde golf kunt u genieten van het prachtige bos, de weides en de rust.

In het herfstseizoen ligt Landgoed Lauswolt er prachtig bij. De temperaturen zijn dan ideaal om de omliggende dorpen en steden te bezoeken of om de prachtige omgeving te ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht. Ook kunt u bij ons mountainbikes huren. Het bosrijke gebied rondom Landgoed Lauswolt kent drie verschillende mountainbikepaden van in totaal 90 kilometer.

Reserveer een culinair arrangement dan krijgt u, als bezoeker van villadarte.nl, een extra gang tijdens uw diner. Gebruik hiervoor de code ‘EXTRAGANG’ bij het maken van uw reservering op onze website.

* *Deze aanbieding is te reserveren tot en met 30 november en geldig voor een verblijf tot 31 maart 2022, op basis van beschikbaarheid en m.u.v. feestdagen.

Maak uw reservering via onze website: www.lauswolt.nl, telefonisch: 0512 381 245 of per email: info@lauswolt.nl  

0 replies on “Gratis extra gang tijdens uw diner bij Landgoed Lauswolt”