Lockdown tussen de dieren

Er is grote vraag naar een lockdown tussen de giraffen. Het aantal boekingen voor een midweek op het Safari Resort Beekse Bergen is voor de eerste week van januari verdrievoudigd ten opzichte van een jaar eerder. 


‘Iedereen moet vanaf 4 januari online werken en lessen volgen. Hoeveel leuker is het om dat te kunnen doen met giraffen en zebra’s voor de deur? Dankzij goede wifi kan het in een vakantiebungalow prima gecombineerd worden – geheel volgens de richtlijnen en veiligheidsnormen die nu gelden”, vertelt Miriam van Riel, sales manager bij Libéma, moederbedrijf van het Safari Resort, Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos. Ook de andere twee parken zien een aanzienlijke stijging in het aantal boekingen voor deze periode.’


Gezinnen

Het gaat hierbij vooral om gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar. ‘Sinds er werd gesproken over een mogelijke verlenging van de kerstvakantie, zagen we het aantal boekingen toenemen’, constateert Van Riel. ‘Maar na de laatste persconferentie ging het nog harder.’ Ook voor de tweede week van januari zijn er meer boekingen dan normaal in deze periode.


Mensen hebben echt behoefte om er even uit te zijn, maar dan ook wel op een veilige en verantwoorde manier. Hier hebben ze een modern huisje op een weids opgezet park met heel veel ruimte.
Van Riel geeft aan dat er ook binnen de huidige richtlijnen nog steeds heel veel mogelijk is, zoals wandelen, fietsen, speurtochten, midgetgolfen en eten laten bezorgen. ‘En dan heb je bij ons op het Safari Resort ook nog de dieren voor de deur. Volgens mij is dit momenteel de enige plek in Nederland waar je als bezoeker nog giraffen, zebra’s, leeuwen of struisvogels kan zien.’

0 replies on “Lockdown tussen de dieren”