Nieuwe data culinaire pop-ups MGallery

Mgallery nodigt Amsterdamse horecaondernemers uit om een pop-up te openen in het restaurant en de bar PRESSROOM. Het luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam stelt binnen het nieuwe concept ‘INK Invites’ zijn restaurant beschikbaar zodra het weer open mag! Bijgaand de voorlopige nieuwe data van de pop-ups en van een leuk arrangement rondom de Bottomless Brunch inclusief overnachting. 

INK invites nNea | The Neapolitan Journey

De tweede pop-up  van ‘INK Invites’ met restaurant nNDea zou plaatsvinden op 22 en 23 oktober. Dit is nu verschoven naar 19 en 20 november. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, boeken kan hier. 

Het restaurant op de Bilderdijkstraat werd in september uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland én belandde dit jaar op nummer acht in de top vijftig van beste pizzeria’s in Europa. nNea heeft niet genoeg ruimte voor de vele reserveringen, daarom stelt INK Hotel op 19 en 20 november zijn restaurant ter beschikking. nNea’s eigenaar en dough master Vincenzo Onnembo maakt een geheel Napolitaans viergangendiner met bijpassend wijnarrangement. Het geliefde pizzadeeg van nNea speelt uiteraard een belangrijke rol in het menu.

INK invites De Japanner | The Japanese Journey

Zou plaatsvinden op 29 oktober. Nu verschoven naar 17 december. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, boeken kan hier.

INK Hotel en De Japanner sloegen de handen ineen nadat een van de locaties van de Japanner tijdelijk niet gebruikt kon worden in verband met onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de pop-up krijgen gasten een Japans streetfood-menu in combinatie met bijpassende wijn, sake en cocktail met Otenba, een begin dit jaar gelanceerde Amsterdamse gin en jenever ineen – een ode aan Japan.

Bottomless Brunch

Vindt nog steeds ieder weekend plaats voor hotelgasten. Nu is er het Snooze & Brunch-arrangement. Dit is een overnachting, inclusief brunch met onbeperkt bubbels en een late check-out zodat gasten tot 17:00 uur op de kamer kunnen relaxen.

Prijs: € 67 p. p. Boeken en details klik hier