Hotel Jakarta Amsterdam organiseert silent disco festival Balcony & Beats

Op zaterdag 30 mei organiseert Hotel Jakarta Amsterdam een uniek evenement waar 200 mensen uit hun dak kunnen gaan op hun eigen privébalkon en hotelkamer. Drie verschillende DJ booths staan op de Javakade, door middel van silent disco hoofdtelefoons en een live Zoom verbinding met alle feestgangers en DJs, waan je jezelf midden in een festivalpubliek. Geniet van het uitzicht over het IJ en de ondergaande zon boven Amsterdam. Aziatische snacks en bubbels staan voor je klaar, het diner wordt in bentoboxes afgeleverd bij je kamer. Bestel van tevoren je favoriete drankjes of stuur een berichtje via Whatsapp om je drankjes te laten bezorgen.

Alle feestgangers staan in verbinding met elkaar door Zoom en met de dresscode ‘jungle festival’ wordt het een tropische bedoeling. Via de chatfunctie vraag je verzoekjes aan en het feest gaat door tot middernacht. Slapen in een tent is er bij dit festival niet bij, je slaapt op een heerlijk zacht bed om wakker te worden met een ontbijt dat aan de deur wordt geleverd. Spring in het zwembad en je kater verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Een kamer kost €299 (voor twee personen) en is inclusief een overnachting in onze Waterfront kamers, twee silent disco headphones, snacks en Prosecco in je kamer bij aankomst, een Aziatisch bento-box diner in je kamer, leuke activiteiten waarmee je prijzen kan winnen zoals onze bierfusten op de kade raken als je je bubbels opent, late night snack en breakfast box.

Reserveren? Ga naar: www.hoteljakarta.amsterdam/balcony-beats en boek een Waterfront kamer.

OVER Hotel Jakarta 

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta of drink een cocktail in Skybar Malabar. Ook is in het pand Bakkerij Westers gevestigd, de perfecte locatie voor een ontbijt met vers afgebakken croissants of lunch met een ruim aanbod van rijk belegde broodjes. WellCome Wellness is de hotel spa en beschikt over twee behandelkamers, zwembad, gym, Finse sauna en Turks zwembad.

Over WestCord Hotels 
WestCord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. In 2020 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968. Voor meer info klik hier.