Glamp & dine

Zolang de horeca gesloten is serveert Indoor camping Outside Inn in Amsterdam ook een avondmaal. Gasten kunnen kiezen uit een driegangen vlees, vis of vegetarisch menu dat verzorgd wordt door een cateraar. Het arrangement met ontbijt, diner en overnachting kost € 89,50 p. p. Nadere info opwww.outsideinn.nl.

Coronamaatregelen


Outside Inn voldoet aan alle hygiëne-voorwaarden in deze corona-tijd. Bij het diner houd je gegarandeerd voldoende afstand van anderen, want de indoor camping is maar liefst 1000 m² groot. Men dineert voor de caravan of strandhuisje. Er kan ook gekozen worden voor een aparte tafel op het grasveld midden in de ruimte.

Er is een nieuw, geavanceerd luchtbehandelingssysteem geïnstalleerd. Personeel werkt met mondkapjes. Gasten wordt gevraagd bij binnenkomst een mondkapje op te hebben en pas bij hun tafel of accommodatie af te doen. Dineren aan één tafel mag alleen voor maximaal vier personen uit één huishouden. Komt men met meerdere mensen of met meerdere huishoudens dan zal de maat van minimaal 1,5 meter tussen de tafels in acht worden genomen.

Over Outside Inn


Bij Outside Inn, gelegen op de Ellermanstraat 31 in Amsterdam, kampeer je letterlijk onder een dak. Beheerder Megens heeft eigenhandig het interieur van alle caravans gesloopt en opnieuw ingericht met een comfortabel bed, kastje en een zitje. Momenteel renoveert hij een oude Renault bestelbus, waarin vroeger baquettes en croissants naar Franse campings vervoerd werden. Gasten kunnen ook kiezen voor slapen in een strandhuisje met zand voor de deur of een pipowagen. In de kelderruimte bevinden zich luxe douches, wastafels en toiletten. Ook uniek voor Amsterdam is dat je voor de deur gratis kunt parkeren; op werkdagen van 18:00 tot 9:00 en in het weekend zelfs helemaal gratis. Metrostation Van der Madeweg ligt op 350 meter afstand.

0 replies on “Glamp & dine”