Glamping in Spaanse sferen of in de Engelse countryside?

Ontdek de nieuwe glamping locaties van het BoerenBed aan de Spaanse kust en in de Engelse countryside.

Luxe kamperen met zwembad in Málaga, Spanje

De familie Boers woont op een landgoed van 26.000 m² met een landhuis in Spaanse stijl, honderden sinaasappelbomen en een prachtig uitzicht op de omliggende groene heuvels. Geniet van het unieke landschap om je heen! Cártama-Malaga Collection biedt onder andere een, met palmbomen omringd, zwembad om heerlijk van te genieten met het hele gezelschap. Daarnaast bereik je in 20 autominuten de stranden van de Costa del Sol, met badplaatsen als Torremolinos, Benaládena en Fuengirola.

Deze locatie opent de eerste week van juli 2019.

Luxe kampeervakantie vlakbij het strand in Cornwall, Engeland

Niet ver van de prachtige Tamar Valley, ligt onze glamping locatie Looe Collection. Het is een melkveebedrijf dat bestaat uit ruim 130 Holstein koeien en ongeveer 270 Brits-blauwe runderen, verspreid over maar liefst 300 hectare. Looe Beach is namelijk ideaal voor boottochten, maar biedt ook uitstekende fish and chips zaakjes en een aantal gezellige pubs waar jullie na een dag vol activiteiten heerlijk kunnen ontspannen!

Deze locatie opent begin juli 2019.

Nóg meer nieuwe glamping locaties!

Het BoerenBed heeft daarnaast nóg meer locaties geopend in o.a. Corsica, Midden-Frankrijk, België en Duitsland. Ontdek hier alle nieuwe locaties!

0 replies on “Glamping in Spaanse sferen of in de Engelse countryside?”