Een Japanse “citybreak” in Amsterdam

Het is mogelijk om in Japanse sferen te geraken zonder in het vliegtuig te hoeven stappen. In Hotel Okura Amsterdam, lid van Leading Hotels of the World, kun je de authentieke omotenashi, de karakteristieke Japanse gastvrijheid, ervaren. Stap Okura’s wereld binnen voor een welverdiende staycation en je krijgt direct het gevoel alsof je écht even helemaal weg bent. Okura’s Staycation is al te boeken vanaf € 299 p.n. op basis van 2 personen. Om te reserveren klik hier.

Inclusief:

  • Overnachting met ontbijt
  • Roomservice-diner op uw kamer (om uw Japan-ervaring compleet te maken kunt u ervoor kiezen dit diner om te zetten in een diner in één van Okura’s Japanse restaurants). Bijvoorbeeld met een diner in YAMAZATO, het met een Michelinster bekroonde authentiek Japanse restaurant in Hotel Okura Amsterdam. Hierbij geniet u van het Aoi-seizoensmenu (7-gangen) inclusief aperitief voor het speciale tarief van € 95 per persoon. Het is tevens mogelijk de Staycation uit te breiden met een seizoensmenu in TEPPANYAKI RESTAURANT SAZANKA voor een meerprijs van € 60 per persoon of het klassieke Sazanka-menu voor € 125 per persoon. Met beide opties krijgt u een aperitief van het huis aangeboden.
  • Restaurant 
  • Early check-in vanaf 10:00 uur 
  • Late check-out tot 17:00 uur 
  • Parkeren

VOORWAARDEN

Dit arrangement is vanaf € 299 per kamer per nacht, gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid. De prijs is inclusief BTW, exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Het Staycation arrangement is te reserveren tot 31 augustus 2020 en kan tot 24 uur voor aankomst worden geannuleerd of gewijzigd. Deze aanbieding kunt u niet combineren met andere aanbiedingen.

0 replies on “Een Japanse “citybreak” in Amsterdam”