Eten & slapen bij BUNK Utrecht

Zin om er toch even tussenuit te gaan in deze bijzondere tijd? In de monumentale kerk van BUNK Utrecht in hartje centrum kan je ook de komende periode terecht. Met coronaproof arrangementen combineer je een overnachting met een driegangendiner onder hetzelfde dak. Daarnaast start BUNK Utrecht met takeaway, zodat je ook gewoon lekker thuis kunt genieten van hun wereldse comfort food.

Behoefte aan een fijne avond uit met een goede vriend of vriendin, maar na afloop liever wel de nacht doorbrengen in een eigen bed? Dan is het BFF Night arrangement iets voor jou. Proost op de vriendschap met bubbels, geniet van een driegangendiner en zoek daarna lekker je eigen pod op. In de doordacht ingerichte cabine combineer je maximale privacy en comfort met minimale kosten.

Prijs: vanaf € 65 per persoon. Dagelijks beschikbaar. Inclusief ontbijt. Op de website vind je meer informatie over het BFF Night arrangement en kan je direct reserveren.

BUNK Utrecht

Date Night – diner en overnachting voor twee

Behoefte aan wat quality time met zijn tweetjes? Breng samen de nacht door bij BUNK Utrecht. Het Date Night arrangement bestaat uit een driegangendiner in het restaurant gevolgd door een heerlijke overnachting in een van de BUNK rooms. Lekker uitslapen? Geen probleem, het ontbijt wordt tot 11.30 uur geserveerd.

Prijs: vanaf € 64,50 per persoon. Dagelijks beschikbaar. Op de website vind je meer informatie over het Date Night arrangement en kan je direct reserveren.

BUNK voor thuis

BUNK Utrecht start met takeaway! Op het afhaalmenu vind je een selectie van gerechten die je kent uit de wereldkeuken. Je hebt ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten die worden gemaakt van betaalbare en biologische streekproducten. Bestellen kan hier.  Je kan de gerechten vervolgens zelf afhalen bij BUNK of laten bezorgen door Deliveroo en Uber Eats.

Voor meer Staycation-tips: www.villadarte.nl