De ultieme skybar is weer open

Emirates heropent de Onboard Lounge en Shower Spa aan boord van de A380. Dankzij de invoering van extra gezondheids- en veiligheidsmaatregelen kunnen passagiers weer veilig gebruikmaken van beide ruimtes. Daarnaast wordt ook de dinerservice weer in ere hersteld, zodat reizigers op twaalf kilometer hoogte als vanouds kunnen genieten van maaltijden op het hoogste niveau.

Take-away skybar

De A380 Onboard Lounge, die First en Business Class reizigers bedient, zal veranderen in een take-away bar met beperkte zitplaatsen en doorgevoerde social distancing-protocollen. De bar blijft wijnen, gedistilleerde dranken, frisdranken en voorverpakte snacks serveren, waar passagiers van kunnen genieten in het comfort van hun eigen stoel. Passagiers kunnen ook vanuit hun eigen stoel bestellen als ze daar de voorkeur aan geven. De sociale ruimtes in Business Class op geselecteerde Boeing 777-vliegtuigen en in First Class zijn ook heropend.

First Class passagiers kunnen ook weer een douche nemen op twaalf kilometer hoogte. Luxe spaproducten worden in individuele toilettassen aan elke passagier geleverd. De sets bestaan uit producten van het bekroonde, biologische en duurzame Ierse merk VOYA, een wegwerp badhanddoek en een menu om extra producten te kiezen.

Dineren op hoog niveau

Vanaf 1 november wordt de dinerervaring aan boord weer uitgevoerd zoals passagiers van de luchtvaartmaatschappij gewend zijn: op hoog niveau, waarbij strikte hygiëneprotocollen in acht worden genomen. Passagiers in alle klassen kunnen weer genieten van meergangen-diners en een gratis selectie dranken, waaronder wijn en bier, maar ook sappen en frisdranken. In premium klassen worden ook cocktails geserveerd. In Economy Class kunnen passagiers kiezen uit twee verschillende wijnen; in Business Class kunnen passagiers kiezen uit zes wijnen, waaronder port en champagne, en First Class passagiers hebben de keuze uit een selectie van elf wijnen, waaronder een dessertwijn, port en Dom Perignon champagne.

Inflight entertainment

Het bekroonde inflight entertainment van Emirates, ice, blijft elke maand nieuwe content toevoegen. Deze maand werden al 25 nieuwe Hollywood-blockbusters, 197 uur series en een selectie uit de MasterClass-serie toegevoegd aan de entertainmentcatalogus met meer dan 4.500 kanalen. Emirates is de eerste luchtvaartmaatschappij die de MasterClass-serie toont, waardoor passagiers kunnen leren van ‘s werelds meest talentvolle mensen, waaronder Thomas Keller, RL Stein en Penn & Teller.

Gezondheid en veiligheid

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety.

Gratis, wereldwijde dekking voor Covid-19 kosten

Emirates passagiers kunnen met vertrouwen reizen, aangezien de luchtvaartmaatschappij heeft toegezegd om kosten die verband houden met Covid-19 gratis te dekken, als tijdens de reis Covid-19 wordt vastgesteld in het buitenland. Deze dekking is geldig voor passagiers die met Emirates vliegen tot 31 oktober 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 oktober 2020) en is geldig voor 31 dagen, zodra de eerste sector van de reis wordt gevlogen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van de extra zekerheid van deze dekking, zelfs als er verder wordt gevlogen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates-bestemming. Voor meer informatie, klik hier.