De meest luxe verwen-staycation in hartje Amsterdam

Wie nog steeds niet het gevoel heeft alles uit de zomer van 2020 gehaald te hebben wat er te halen valt, kan hiervoor terecht bij Waldorf Astoria Amsterdam. Gevestigd in zes grachtenpaleizen uit de zeventiende eeuw, een UNESCO-erfgoed aan aan de achterzijde en een majestueuze entree aan de Herengracht, biedt Waldorf Astoria Amsterdam de gedroomde setting voor een romantisch weekend waarin je van begin tot eind ondergedompeld wordt in luxe en geniet van absolute topservice.

Dineren in Spectrum

Voor een absoluut onvergetelijke ervaring combineer je je verblijf met een 7-gangen diner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Spectrum en de ‘Taste of Waldorf’ ontbijtervaring op de kamer. Vervolg de gastronomische ontdekkingsreis in eigen land met Waldorf Astoria Amsterdams Summer Afternoon Tea ‘In Touch with the Dutch’. Tijdens deze Nederlands gekleurde editie van de Afternoon Tea, geserveerd in de charmante Peacock Alley, komen  iconische smaken uit alle hoeken van Nederland voorbij, denk aan een hopjes-tompouce en een mini broodje haring. Besluit deze gastronomische verwennerij met de spectaculaire cocktails van Vault Bar.

Ultiem ontspannen in de Guerlain Spa

Besluit het weekend in alle rust in de Guerlain Spa met zwembad, stoomcabine en sauna met toegang tot de grootste privétuin van Amsterdam. Kies uit een uitgebreide selectie van speciale schoonheidstherapieën, gezichtsbehandelingen en massages, speciaal ontworpen om te revitaliseren.

Sleep & Dine arrangement

Hotelovernachting inclusief ontbijt en 7-gangen diner in Spectrum met kamerprijzen vanaf € 1.404,23. Reserveren kan via reservations.amsterdam@waldorfastoria.com,  T:+31 20 7184600 en via deze link.

Voor ons interview met Spectrums chef Sidney Schutte en Maître Sascha Speckemeijer klik hier.

0 replies on “De meest luxe verwen-staycation in hartje Amsterdam”