“Clubben” vanuit huis

Als de gasten niet naar Club Med kunnen komen, komt Club Med naar haar gasten middels Club Med vanuit huis. Het nieuwe platform biedt tal van activiteiten om te ontspannen, te bewegen of nieuwe ideeën uit te proberen, voor het hele gezin, voor de kinderen en voor volwassenen. Elke dag worden nieuwe suggesties toegevoegd.

Fun voor de hele familie

Maak samen een digitaal foto-album, ga aan de slag met culinaire blogger Anne-Sophie Vidal die niet alleen gezonde recepten deelt, maar ook het geheim achter het vermaarde brioche brood van Valmorel prijs geeft, organiseer een dansfeest met The Amazing Family Mood-afspeellijst, of ga samen met de kids aan de yoga.

Fun voor volwassenen

Ook voor volwassenen biedt Club Med zinvol vermaak en afleiding. In samenwerking met partner Press Readers biedt het Club-members onder meer twee maanden gratis toegang tot favoriete kranten en tijdschriften én gratis te volgen meditatiemomenten en yoga-routines. Yoga instructeur en goeroe Heberson Oliveira, grondlegger van de Vibhava Yoga-methode, zal elke vrijdag (tot het einde van de maatregelen) live lessen op het Instagram-account @clubmed geven. Extra videolessen zijn te volgen op het platform. De yogi leert hoe een staat van hyperbewustzijn te bereiken. De cursus maakt deel uit van het Yoga School by Heberson-programma dat in een aantal Club Med’s wereldwijd wordt gegeven.

Ook lanceert Club Med binnenkort Music Liveop het Instagram-account @clubmed. Geniet om 19 uur van een cocktail en muziek, een referentie naar het hoogtepunt van de dag tijdens een Club Med-reis: een live concert tijdens het aperitief. Beleef zo een écht Club Med-moment vanuit huis!

Om in te loggen klik hier of ga naar de Facebook-pagina van Club Med Nederland.

0 replies on ““Clubben” vanuit huis”