Black Friday kortingen bij Room Mate Hotels

Room Mate Group viert Black Friday met, tot en met 30% aan kortingen, in al zijn hotels en appartementsgebouwen voor het gehele jaar 2021. Vanaf 19 november tot 1 december kun je met de BLACKFRIDAY-code op de websites van Room Mate Hotels en Be Mate boeken voor een verblijf tot 31 december 2021 in alle hotels en appartementsgebouwen van de groep die zich in Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, Turkije, Verenigde Staten en Mexico bevinden.

Gratis Corona-antigeensneltesten

Als eerste hotelketen biedt Room Mate Hotels zijn gasten de mogelijkheid ich kosteloos te laten testen op COVID19. Met steun van geregistreerde verpleegkundigen van Quirónprevención, voert het bedrijf snelle antigeentests uit bij het inchecken van gasten die in de hotels verblijven. De snelle antigeentest, goedgekeurd door de Spaanse volksgezondheid en met een hoge betrouwbaarheid, kan het virus vanaf het begin van de besmetting fase detecteren. De resultaten worden binnen een maximale tijd van 15 minuten verkregen.

Gasten kunnen ofwel gratis toegang krijgen tot de test in de stad van herkomst vóórdat ze op reis gaan. Dit kan via het netwerk van de klinieken van Quirónprevención, of direct bij aankomst aan de receptie van het hotel (tussen 13.00 uur en 22.00 uur).

Op dit moment zijn deze tests al beschikbaar in de hotels in Spanje, en deze zullen vervolgens worden geïmplementeerd in de rest van de hotels over de hele wereld. In de tweede fase, zullen deze kosteloze tests ook beschikbaar zijn voor gasten die in de Be Mate-appartementen verblijven.

Meer info klik hier.

0 replies on “Black Friday kortingen bij Room Mate Hotels”