Bij Jef gaat weer open

In het hele land gaan hotels weer voorzichtig open. Ook het het met een Michelinster bekroonde Relais & Châteaux hotel en restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel zal vanaf 13 mei weer hotelgasten te gaan ontvangen. Vanzelfsprekend mét inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen. Dit betekent in de praktijk dat Bij Jef op dit moment exclusief opent voor hotelgasten. Met 12 suites zal de maximale bezetting 24 personen zijn, voor wie Patron Cuisinier Jef Schuur  vervolgens – exclusief – zal gaan koken.

De afgelopen weken is hard gewerkt om het restaurant helemaal te restylen en klaar te maken voor de nieuwe realiteit waarin Bij Jef de gasten als vanouds onbezorgd kan laten genieten. Voorlopig zullen er 12 tweepersoonstafels beschikbaar zijn. Daarbij worden alle voorzorg- en veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Er zijn speciale op maat gemaakte trolleys ontworpen waarmee de gerechten en wijnen aan tafel uitgeserveerd kunnen worden. In de stijl van Bij Jef natuurlijk, maar mét inachtneming van de anderhalve meter.

Voor reserveringen: info@bijjef.nl of T: 0222 319623

Voor de duidelijkheid: 

  • Het is nadrukkelijk niet toegestaan dat er met meer dan twee personen per tafel gedineerd wordt (omdat bij meer dan twee personen aan tafel de veiligheid niet gewaarborgd kan worden).
  • Zoals gezegd wordt alles in het werk gesteld om dat goed en veilig te doen. Van gasten wordt dezelfde intentie verwacht. Dus neem ook op Texel de bekende maatregelen in acht en kom alleen naar het eiland als je fit bent en niet als je (corona)verschijnselen hebt. Heb je gereserveerd en krijg je voor vertrek naar Texel onverhoopt klachten, schroom dan niet en neem contact op. De reservering kan dan kosteloos verzet worden naar een andere datum.
  • Eventuele uitbreiding van het aantal plaatsen in het restaurant voor niet-hotelgasten, gebeurt pas als de overheid daarvoor groen licht geeft.
0 replies on “Bij Jef gaat weer open”