Luxe golfreizen voor alleengaanden

Ontstaan vanuit de persoonlijke passie van Anique van Waardt in samenwerking met Bert Trommelen, eigenaar van de gerenommeerde reisorganisatie 3DGolfvakanties, ontstond in 2002 Flight4You, een organisatie die zich volledig richt op luxe golfreizen voor alleengaanden.

Nu, ruim 17 jaar later, mag het nog immer groeiende Flight4You zich een volwassen en grootste organisatie noemen in golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden. Het is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit van de arrangementen voorop staat. Tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming. Mede door het ontzorgende en bindende optreden van de altijd enthousiaste reisbegeleider voelen deelnemers zich al snel thuis. Een concept dat nog altijd steeds meer mensen aanspreekt: men verblijft in een luxe, mooie entourage, een aangenaam klimaat en ontmoet in de groepen échte gelijkgestemden, reisgenoten die op dezelfde wijze van het leven genieten, waarbij golf de bindende factor is. Alle deelnemers hebben een enthousiaste en sportieve instelling. Men hecht waarde aan kwaliteit, stijl, luxe, comfort en gezelligheid. Aangezien de deelnemers zich vaak in dezelfde fase van het leven bevinden en er eenzelfde levensinstelling op na houden, ontstaat er in de groepen al snel een harmonieuze, gezellige en sportieve sfeer.

Flight4You biedt een gevarieerd programma reizen naar uiteraard Spanje en Portugal, maar ook bijzondere bestemmingen als Griekenland, Ierland en Thailand staan op de agenda. Altijd in luxe hotels, met de beste keuze aan golfbanen in combinatie met culturele en culinaire genoegens. Naast deze reizen kunt u ook de sfeer proeven op onze maandelijkse golfdagen in Nederland of bijvoorbeeld een lang weekend in Duitsland. Erg gewild en altijd vaste prik op de kalender zijn de befaamde kerst- en jaarwisselingreizen in de Algarve, in het levendige stadje Lagos, compleet gemaakt met Hollandse oliebollen.

De arrangementen zijn compleet inclusief hotels, vluchten, transfers, excursies en diners en altijd met de beste partners ter plekke. Het ontbreekt u aan niets! Iedere deelnemer beschikt over een royale en luxe kamer voor alleengebruik waar geen toeslag voor berekend wordt; deze kamers zijn altijd luxe tweepersoonskamers! Er wordt gezamenlijk gegolfd, après-golf en gedineerd, maar net zo makkelijk kun je je ontspannen terugtrekken met een boek bij het zwembad of genieten van een cultureel uitje. Niets moet, alles mag! Kortom, Flight4You biedt reizen met een extra dimensie voor alleengaanden. Kom het zelf ervaren, bij Flight4You wacht u een hartelijk welkom.

W: 3dgolf.nl
flight4you.nl
T: 0297 -53 13 22

0 replies on “Luxe golfreizen voor alleengaanden”