Tips voor avontuurlijke weekendtrips

Omdat de traditionele vakanties in Europa deze zomer veelal niet doorgingen, zoeken veel mensen momenteel naar uitstapjes dichter bij huis. Ford is nu een samenwerking aangegaan met outdoor expert komoot om een ultieme verzameling avontuurlijke weekendtrips te creëren.

Met de website en app van komoot kan iedereen een outdoor avontuur plannen en navigeren en genieten van op maat gemaakte avonturen voor verschillende locaties, activiteiten en mogelijkheden. Of je nu gaat fietsen en wandelen of hardlopen, met de nieuwe routes die zijn gecreëerd door Ford en komoot kunnen automobilisten in heel Europa fantastische outdoor uitjes ontdekken en ervaren, vlak bij huis.

Komoot

Meer dan 15 miljoen avonturiers in Europa gebruiken elke dag komoot en verlaten de gebaande paden. De app van komoot voor smartphones met Android en iOS en de website bieden alles wat avonturiers nodig hebben om de buitenlucht te verkennen door kant-en-klare routes die worden aanbevolen door lokale experts te combineren met unieke intelligente routeplanningsfuncties. Ford en komoot hebben samengewerkt om een nieuwe verzameling avontuurlijke weekendtrips te creëren. Bij een aantal hiervan zijn overnachtingen inbegrepen.

Ford biedt klanten in Europa een serie voertuigen die hun outdoor avonturen aanvullen, en moeiteloos de gebaande paden verlaten. Van de avontuurlijke Ford Focus Active crossover met zijn capaciteiten voor slechte wegen tot de luxe zeven persoons Ford Explorer Plug-In Hybrid, de energieke en efficiënte nieuwe Ford Kuga, de nieuwe stijvolle Puma en compacte SUV Ford EcoSport.

0 replies on “Tips voor avontuurlijke weekendtrips”