Around the world at nhow Amsterdam RAI

nhow Amsterdam RAI is dit voorjaar de plek voor een vakantie in eigen land. De hotelkamers hebben namelijk een uniek design, geïnspireerd op zes windrichtingen. Even ontsnappen naar het Verre Oosten of liever naar het warme Zuiden? Het hotel telt 650 luxueuze kamers met thema’s uit alle culturen en een prachtig uitzicht over de stad en omgeving.

Van noord naar zuid, via oost en west

nhow Amsterdam RAI is met 650 kamers het grootste nieuwgebouwde hotel van de Benelux. Bij binnenkomst worden bezoekers in de lobby direct verrast door kleurrijke designs en bekende patronen van over de hele wereld. Een mix van mandala’s uit India, Mexicaanse “Día de Muertos” doodshoofden of koikarpers uit Japan. Bezoekers kunnen bij hun boeking aangeven welke ‘reis’ ze met hun kamerkeuze willen maken door de voorkeur van hun windrichting door te geven. Creëer je eigen theeceremonie in het oosten, doe een zonnegroet in het zuidoosten of ga op werksafari in het zuiden.

nhow-ervaring

Ongeacht het thema of het doel van je verblijf, voor elke kamer geldt de ultieme nhow-ervaring: een uniek uitzicht over Amsterdam en de omgeving dankzij de kamerhoge ramen, state-of-the-art faciliteiten, een heerlijke badkamer en culinair genieten in hoger sferen doe je met een ontbijt in picknickstijl, een lunch geïnspireerd door een van de culturen of met een diner met waanzinnig uitzicht over het Venetië van het noorden.

Diervriendelijk

De hoofdstad ontdekken samen met je trouwe viervoeter? Bij nhow Amsterdam RAI zijn huisdieren meer dan welkom! In de speciale huisdierkamers zal het jullie aan niets ontbreken. Jouw furry friend krijgt zijn eigen comfortabele bedje en natuurlijk staan er een voer- en waterbak klaar klaar. Size doesn’t matter: katten en honden in alle formaten kunnen komen logeren. Om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, voorziet nhow Amsterdam RAI dierenvrienden graag van tips over de fijnste parken en diervriendelijke hotspots. 

Veilig Staycation met Feel Safe at nhow

NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder de nieuwe maatregelen samengevat onder de noemer ‘Feel Safe at nhow’ vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Klik hier voor meer informatie. 

0 replies on “Around the world at nhow Amsterdam RAI”