5 hotels met hondenarrangementen

In Nederland worden ruim 1,5 miljoen honden als huisdier gehouden. Voor al die baasjes die zich ook deze vakantie afvragen wat ze met de hond gaan doen, bieden het City Hotel Hengelo, Designhotel Maastricht, The ED Amsterdam, Oranje Hotel Leeuwarden en The Lancaster Hotel Amsterdam deze zomer speciale hondenarrangementen. Want na al die maanden met zijn allen aan huis gekluisterd te zijn geweest heeft ook Fifi wel een break verdiend! Die begint overigens al gelijk goed met een lekkere snack en een heerlijk hondenkussen op de kamer. 

Hondsdol verwenpakket
Tijdens het verblijf start de dag voor de hond met premium ontbijtbrokken met een kommetje water en voor de baas een heerlijk uitgebreid ontbijt. Om het zowel de stadshonden als de plattelandshonden naar hun zin te maken, zullen de hotels naast alle faciliteiten verschillende wandelroutes in de omliggende omgeving uitzetten. Hierdoor kunnen de honden samen met hun baasjes de natuur in en genieten van de mooiste parken en bossen van Nederland, om vervolgens na een lange dag in de buitenlucht te kunnen ontspannen in de hotellobby- of kamer. Goed gedrag wordt tijdens het verblijf beloond met een officieel goed-gedrag-hondendiploma en het baasje krijgt als aandenken aan deze bijzondere vakantie een unieke polaroidfoto mee naar huis.

Van Amsterdam tot Maastricht
Vijf Eden Hotels door het hele land hebben hun deuren geopend voor de honden en hun baasjes. City Hotel Hengelo is omringd door het Twentse landschap en vormt hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie waarbij stad en natuur gecombineerd worden. Bij het moderne The ED Amsterdam geniet de viervoeter en zijn baasje van een vakantie in de hoofdstad met het diervriendelijke Vondelpark om de hoek en in Designhotel Maastricht is naast het karakteristieke centrum van de stad, ook de Zuid-Limburgse natuur te ontdekken. Zoals bijvoorbeeld de Sint Pietersberg, een beschermd natuurmonument én onderdeel van het Pieterpad, de langste wandelroute van Nederland. Tijdens deze speciale actiemaanden zullen de hotels extra zorg dragen voor de hygiëne van de kamers en algemene ruimtes zodat iedereen de hotelervaring optimaal beleeft.

*De actie loopt nog t/m 31 augustus 2020. Baasjes betalen een kleine extra bijdrage om hun hond op de kamer te laten slapen. Alle beschikbare kamers en arrangementen zijn boekbaar. Prijzen wisselen per hotel en staan beschreven op de individuele hotelwebsites. Zie voor meer informatie www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

0 replies on “5 hotels met hondenarrangementen”