Besluit je pINKster Staycation met een bottomless brunch

Met ingang van vrijdag 29 mei, tijdens het ‘pINKsterweekend’, opent Ink Hotel Amsterdam zijn deuren weer voor hotelgasten. Vanaf maandag 1 juni 12.00 uur zijn ook gasten voor het restaurant en bar PRESSROOM weer van harte welkom. Het luxe boetiekhotel in hartje stad biedt verschillende arrangementen en activiteiten om zowel binnen als buiten het hotel te genieten van bijzondere momenten. Fietsen door het stille centrum, cocktails drinken in de bar en uitgebreid dineren in het restaurant. INK Hotel creëert – met inachtneming van de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij – een broodnodige staycation.

Prijzen: vanaf € 159 per nacht.

Op ontdekkingstocht door een stille stad

Vanuit INK Hotel kunnen gasten de unieke stilte in de normaal altijd drukke binnenstad van Amsterdam ervaren. Bij het ‘thINK Amsterdam arrangement’ verzorgt INK een huurfiets, een kaart met fietsroutes door Amsterdam, een picknickmand gevuld met een heerlijke lunch – inclusief een fles bubbels – en een Polaroid-camera om bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Gasten die liever binnen blijven kunnen terecht in het restaurant en de bar PRESSROOM. Hotelgasten (met overnachting) mogen namelijk al vanaf 29 mei in het hotel eten en drinken. De professionele bartenders van INK weten sensationele cocktails en mocktails te bereiden. Alleen al het aanschouwen van de shake- en stir-skills in de bar is een ervaring op zich. Een romantische afsluiter van de avond, met rozenblaadjes, champagne en aardbeien op de kamer, maakt de beleving compleet.

Vier 1 juni met Bottomless Brunch


Vanaf 1 juni 12.00 uur mag de horeca weer open. Een moment waar velen naar uit hebben gekeken. Om dit te vieren organiseert INK deze dag een speciale editie van de ‘Bottomless Brunch’ met onbeperkt bubbels. Om te kunnen voldoen aan de richtlijnen zijn er twee shifts: om 12.00 uur en om 14.00 uur. Bij lekker weer is er een kans om een plek te bemachtigen in de knusse binnentuin, een echte hidden gem.

Prijs Bottomless Brunch: € 35 per persoon.

Volgens de richtlijnen
De gezondheid en veiligheid van de gasten en medewerkers van INK Hotel hebben de hoogste prioriteit. INK Hotel handelt volgens de richtlijnen van de nationale en lokale autoriteiten omtrent COVID-19. Daarnaast neemt het hotel de maatregelen van moederbedrijf Accor in acht. Om het welzijn van de gasten in de hotels te kunnen garanderen, heeft Accor de schoonmaaknormen verhoogd met de introductie van het ALLSAFE Cleanliness & Prevention Label, dat een aantal van de strengste schoonmaaknormen en operationele protocollen in de wereld van de hospitality vertegenwoordigt. Deze normen zijn gekeurd door Bureau Veritas, wereldleider op het gebied van hygiëne- en reinheidsinspectie.