Niet zelf koken? Enkele uitstekende Thaise restaurants die thuisbezorgen

Voor wie dit weekend wel wat extra pit kan gebruiken heeft Amazing Thailand een aantal heerlijke Thaise restaurants met bezorgmogelijkheid op een rijtje gezet. 

Skip de rij in Amsterdam

Normaal gesproken moet je bij Bird  in de rij staan voordat je aan tafel mag. Nu het restaurant ook thuis bezorgd word je letterlijk op je wenken bediend. De groene en rode curry’s zijn de specialiteiten van de kok en zijn dus zeker het proberen waard! Daarnaast is dit restaurant ook perfect voor alle vegetariërs door het grote aanbod aan gerechten zonder vlees en vis.

Herbeleef Khao San Road in Den Haag

Khao San Road is een straat in Bangkok geliefd onder backpackers. De gelijknamige Khaosaan Road Thai Street Food Restaurant is ook geliefd, maar dan onder de Thai food lovers in Den Haag. Het restaurant staat bekend om de snelle bezorging, dus in een mum van tijd kun je genieten van al het lekkers.

De beste Tom Kha Kai in Leiden

Ook in Leiden kun je blijven genieten van de Thaise keuken bij restaurant Siri Thai. Hoewel een bezoekje aan het sfeervolle, stijlvolle restaurant met vriendelijke bediening er nu even niet in zit, zijn ze gelukkig wel open voor bezorging. Volgens ingewijden hebben ze de allerbeste Tom Kha Kai van de wereld.

Proef dertig jaar ervaring in Eindhoven

Al dertig jaar is Restaurant Sala Thai een begrip in Eindhoven. Hier maken ze gebruik van veel groenten en kruiden, precies zoals we van de Thaise keuken gewend zijn. Pittig betekent hier dan ook écht pittig. Je kunt elke dag afhalen en bij bestellingen vanaf 50 euro bezorgen ze ook thuis.

 

0 replies on “Niet zelf koken? Enkele uitstekende Thaise restaurants die thuisbezorgen”