XXL-editie Rrrollend Den Haag op Malieveld

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 augustus vult Rrrollend Den Haag XXL het Malieveld met tientallen foodtrucks, speciaalbier-bars, een draaimolen en nog veel meer. De XXXL-editie Rrrollend Den Haag van 3 t/m 6 augustus bestaat uit twee keer meer foodtrucks dan normaal (meer dan 40!), een uitgebreide muzikale line-up en extra veel entertainment voor de kleinsten.
[Foto: Hannah Rosalie Photography]
XXL genieten
Rrrollend Den Haag XXL op het Malieveld wordt net een tikkeltje anders dan de andere edities. ‘De meeste events van Rrrollend vinden plaats in de binnenstad, zoals bijvoorbeeld in Nijmegen, Amstelveen en Gouda. Vorig jaar hielden we Rrrollend voor het eerst ook op het grote Malieveld en dat beviel héél goed! Daarom doen we het dit jaar gewoon weer. Wél de typische Rrrollend sfeer, maar dan op gras in plaats van klinkers en met een extra groot aanbod.’, aldus Trudy Kwik van de organisatie.
Rrrollend naar huis-proeverij
Het terrein van Rrrollend Den Haag XXL is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bars werken met muntjes. Met deze editie wordt tevens de ‘Rrrollend naar huis’-proeverij geïntroduceerd. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor  bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 44 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start in 2014 haalde Rrrollend op deze manier al ruim
€ 15.000,- op.
Openingstijden
Rrrollend Den Haag XXL op het Malieveld vindt van 3 t/m 6 augustus 2017 plaats en is op de volgende tijden geopend:
Donderdag 3 augustus: 16.00u – 23.00u
Vrijdag 4 augustus: 12.00u – 23.00u
Zaterdag 5 augustus: 12.00u – 23.00u
Zondag 6 augustus: 12.00u – 21.00u