Win de ultieme bierbrouw experience met je vader

Voor wie het gemist heeft: MiniBrew lanceerde vorige maand de “Who’s Your Daddy Campagne” voor volwassenen (en hun vaders) die gek zijn op bier en een eigen speciaalbier-recept willen creëren, brouwen en dat een jaar lang willen laten proeven aan andere bier-liefhebbers wereldwijd. Het concept is simpel, MiniBrew stelt de vraagt: Who’s Your Daddy, en waarom verdient hij het om te winnen?

Inschrijven kan via deze pagina, waarop je kan vertellen wie je vader is en waarom juist hij dit brouw-avontuur verdient. MiniBrew maakt een selectie van de vijftig meest originele inzendingen en daarna mag het publiek stemmen welke het beste is. Wie de meeste stemmen krijgt, wint. Simpel.

Het winnende recept, zal gedurende een jaar lang beschikbaar zijn op het MiniBrew Platform. Inschrijven kan nog tot 16 juli 2017.

OVER MINIBREW

MiniBrew is de eerste, alles-in-één, doe-het-zelf, super eenvoudige bierbrouwmachine ter wereld. MiniBrew is opgericht door drie Nederlanders met een liefde voor het goudgele nat: Jasper, Olivier en Bart. Hun missie: bierbrouwen zo eenvoudig maken dat iedereen het kan. Met de MiniBrew wordt het brouwen van hoogwaardig ambachtelijk bier een koud kunstje. Je hebt geen uitgebreide kennis meer nodig van het brouwproces om zelf bier van premium kwaliteit te brouwen. De MiniBrew maakt vijf liter premium bier. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een gezonde dosis nieuwsgierigheid, smaak, lef en zeker zeven dagen geduld. Afhankelijk van het gekozen recept. In MiniBrew gaan alle brouwprocessen automatisch: wort creëren (de basissoep waarmee bier gemaakt wordt), koelen en gisten én conditioneren in één machine.