Shaken by Dandelyan in Pulitzer’s Bar

Pulitzer’s Bar, de klassieke art-deco hotelbar in het elegante Pulitzer Amsterdam, kondigt een take-over aan van ’s werelds beste cocktailbar (Tales of the Cocktail 2017) Dandelyan op 9 en 10 november 2017. Het gedreven team achter Dandelyan, gevestigd in het Mondrian Sea Containers hotel aan de oevers van de Thames in Londen, serveert gedurende twee dagen cocktails van het huidige en voormalige menu. Het speciaal ontworpen menu vol exotische smaken en onverwachte combinaties en de door Dandelyan gekozen muzieklijst maken de pop-up ervaring compleet.

Voor deze twee dagen vliegt Dandelyan een team van drie naar Amsterdam, waaronder Alex Lawrence – Head Bartender Dandelyan en James Wheeler – Assistant General Manager Dandelyan. Een van de meest prominente spelers in de bartending scene van Amsterdam, Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, assisteert deze dagen om Dandelyan tot leven te brengen in de Nederlandse hoofdstad.

Zowel hotelgasten als bezoekers van de bar krijgen de kans om het eenmalige menu te ervaren met drankjes als ‘Evil Manhattan’, ‘Natural Born Gatherer’ en ‘Pinnacle Point Fizz’.

Het volledige Dandelyan take-over menu:

Chablis (€12)
Mr Lyan Gin, Fino Sherry, Lemon and Chalk Bitters

Concrete Sazerac (€13)
Martell VSOP Cognac, Fermented Peychaud, Absinthe, Concrete

Iberico Sour (€12)
Acorn Ham Mazcal, Tapatio Reposado, Lemon, Endive, Oak Honey

Evil Manhattan (€12)
Mr Lyan English Botanical Beer ‘Vermouth’, Rittenhouse Bonded Rye, Bitters

Natural Born Gatherer (€13)
Ford’s Gin, Melon Wine, Truffle Aperitivo, Elderflower, Soda

Pinnacle Point Fizz (€12)
Olmeca Blanco Tequila, Nixtamalized blue corn, Sloe, Ginger Bitters, Sour Pineapple, Soda

Het interieur van Pulitzer’s Bar en Dandelyan (onder leiding van Tom Dixon) zijn beide door de designer Jacu Strauss ontworpen.

De Dandelyan take-over is open voor publiek op:

Donderdag 9 november van 18:00 – 01:00 uur

Vrijdag 10 november van 18:00 – 02:00 uur

Verzeker een ‘front-row seat’ aan de bar om alle actie van dichtbij te mee te maken door via deze link kosteloos te reserveren.