The coast is altijd clear met Bell & Ross’ Garde-Côtes serie

Bell & Ross laat zich sterk inspireren door de militaire wereld en diens normen en gebruiken. Het merk deelt dezelfde waarden op het gebied van prestaties en uitmuntendheid.

 Geheel in lijn met deze traditie, eert Bell & Ross dit jaar de professionals van de kust, en in het bijzonder de helikopterpiloten en duikers van de marine, met twee instrumenten om deze helden van de zee ondersteunen tijdens de uitvoering van hun missies.

Bell & Ross heeft twee horloges gecreëerd die perfect aansluiten op de behoeften van deze professionals tijdens hun operaties op het water. Deze militaire en civiele eenheden bedienen helikopters in zeer riskante, en spectaculaire, omstandigheden. De Vintage-collectie, het historische gamma van Bell & Ross, vormt de basis voor deze Garde-Côtes serie. Hieraan ontlenen de twee horloges hun ronde kast, nu in een meer sportieve en moderne uitvoering vormgegeven. Deze tijdinstrumenten onderscheiden zich door de gebruikte drie kleuren: grijs, oranje en wit.

De collectie bestaat uit twee automatische modellen: een model met drie wijzers en datumweergave en een chronograaf met twee tellers, ook met datumweergave.

Prijzen vanaf  € 2.900 voor de BRV2-92 STEEL