Een terrasje & de nieuwe Jaguar XF pakken

Ter promotie van de nieuwe Jaguar XF Sportbrake en Jaguar XF sedan wordt van 22 augustus tot en met 3 september een Jaguar Pop-Up Showroom bij The Harbour Club Vinkeveen gerealiseerd. Er is waarschijnlijk geen showroom ter wereld met een mooier uitzicht, namelijk de idyllische Vinkeveense Plassen.

De Jaguar XF bouwt voort op het succes van Jaguars meest bekroonde auto ooit. De XF werd in 2007 gelanceerd en heeft in de afgelopen tien jaar wereldwijd al zo’n tweehonderd prijzen ontvangen. De nieuwe Jaguar XF Sportbrake biedt net als de XF sedan indrukwekkende prestaties en technologie, de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en onderscheidend design, met als extra voordelen meer gebruiksgemak én interieurruimte.

Unieke locatie
The Harbour Club Vinkeveen is centraal in het land gelegen aan de A2. Op het parkeerterrein wordt een Jaguar-parking ingericht en vanaf deze parking lopen bezoekers direct door naar de Pop-Up Showroom met een eigen ingang. Op het overdekte Jaguar-terras worden gasten hartelijk verwelkomd door een gastvrouw. Er is ook een Jaguar-productgenius aanwezig die alles kan vertellen over de nieuwe Jaguar XF.

Jaguar XF Pop-Up Showroom
Waar: The Harbour Club Vinkeveen
Adres: Groenlandsekade 1 3645 BA Vinkeveen
Wanneer: 22 augustus tot en met 3 september 2017
Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur