Stay clean met JUIZ~S by Niven

Toen JUIZ~S sterrenchef Niven Kunz vroeg of hij een aantal gezonde sappen wilde ontwikkelen twijfelde hij geen moment. Het resultaat is gepresenteerd onder de naam JUIZ~S by Niven. Een selectie van drie koudgeperste groentesappen, geheel volgens Niven’s 80/20 filosofie met 80% groenten en slechts 20% fruit en/of kruiden. Eindelijk zijn er nu dus drie “troeploze” groentesappen te koop die naast lekker, ook écht gezond zijn en niet alleen gezond lijken.

Over JUIZ~S by Niven

‘De meeste zogenaamd gezonde sappen die je in de winkel kunt kopen hebben vruchtensap als basis,’ legt Sylvia van Alphen, eigenaresse van JUIZ~S uit. ‘Als je een paar blaadjes spinazie toevoegt aan appelsap, kleurt het sap immers al groen en lijkt het direct een stuk gezonder. Omdat de JUIZ~S by Niven sappen uit 80% groentesap bestaan, bevatten ze veel minder suiker.’ Bovendien zijn ze koudgeperst (cold-pressed) waardoor alle vitamines, enzymen en mineralen in het sap behouden blijven. ‘Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.’

Niven creëerde drie verschillende sappen:

– JUIZ~S by Niven Red met rode puntpaprika, tomaat, watermeloen en basilicum.

– JUIZ~S by Niven Yellow met gele biet en gele wortel, mango, sinaasappel en dragon.

– JUIZ~S By Niven Green met snijboon, bleekselderij, appel en limoen.

Niven Kunz over deze “sap challenge”: ‘Het was heel erg leuk deze uitdaging aan te gaan en ik ben ook echt heel erg blij en trots op het resultaat.’ De sterrenchef is zelfs zo content dat hij zijn JUIZ~S by Niven ook in een speciaal saparrangement in restaurant NIVEN zal gaan serveren.

Vooralsnog zijn de supergezonde JUIZ~S by Niven sappen alleen verkrijgbaar via juizs.nl maar diverse retailkanalen zullen weldra volgen.