State-of-the-art BeoLab 90

De BeoLab 90 is een state-of-the-art luidspreker voor de compromisloze audiofiel. De buitengewoon intelligente luidspreker van Bang & Olufsen biedt altijd een ultieme geluidsbeleving, ongeacht de omstandigheden.

Met de BeoLab 90 brengt Bang & Olufsen, ter gelegenheid van diens 90-jarig jubileum, hulde aan de innovatieve traditie en filosofie van tijdloos design van de onderneming.De opvallend geraffineerde luidspreker is uitgerust met een scala aan technologieën. Een perfecte mix van superieur design en akoestiek samengebracht in wat, naar alle waarschijnlijkheid, de meest complete en krachtige digitale luidspreker voor thuisgebruik ooit is.

De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwe Active Room Compensation technologie van Bang & Olufsen die de impact van de ruimte, het meubilair, de plaatsing van de luidsprekers en uw luisterpositie compenseert. Dit zorgt voor een geluidsweergave waarbij u precies kunt horen waar de verschillende leden van de band of de acteurs in uw favoriete film zich bevinden.

“BeoLab 90 is the future of sound. Deze intelligente luidspreker meet de akoestische effecten in de ruimte en stuurt het superbe geluid richting uw favoriete luisterpositie. U hoeft niet dichter bij of precies vóór de luidspreker te zitten om te genieten van een uitmuntende geluidsbeleving,” aldus Tue Mantoni, CEO van Bang & Olufsen.

Bepaal de breedte en de richting van het geluid

De BeoLab 90 is uitgerust met de unieke functie Beam Width Control. Hiermee kunt u de breedte van de geluidsstraal aanpassen aan de verschillende luistersituaties. U kunt de luisterbeleving met één druk op de knop uitbreiden van een enkele sweet-spot tot een verspreiding door de hele ruimte – ideaal als u een feestje geeft. Creëer een allesomvattende bioscoopbeleving voor familie en vrienden met de ‘brede’ geluidsinstelling.

U bepaalt waar u het geluid wilt, de BeoLab 90 levert het. Omdat de luidspreker-drivers in verschillende richtingen wijzen, kunt u met de geluidsstraal dankzij de Beam Direction Control precies richten op de plek waar u zit.

Met deze baanbrekende nieuwe technologieën biedt Bang & Olufsen u een geluidsbeleving die zijn weerga niet kent.

De nieuwe maatstaf in geluid

De BeoLab 90 heeft een indrukwekkend en uniek uiterlijk zonder aanwijsbare voor- of achterkant. Een 360º-design dat de allesomvattende geluidsperformance van de luidspreker accentueert.

Voor de complexe constructie van de solide kast is een blok aluminium nodig van 65 kg. De zwarte stof onttrekt de driver-units in de luidspreker op een geraffineerde wijze aan het oog en de vloeiende houten lijnen van de voet creëren een bijzonder optisch effect ten opzichte van de vloer; de BeoLab 90 past moeiteloos in ieder interieur.

“De BeoLab 90 is onze meest complete luidspreker ooit. Dit is een doelbewuste investering in uitmuntend vakmanschap, de toepassing van perfecte materialen en superieure technologie. Toekomstige producten van Bang & Olufsen zullen allemaal profiteren van de innovatie en knowhow die we tijdens de ontwikkeling van de BeoLab 90 hebben opgedaan. En onze klanten kunnen genieten van perfect geluid dankzij de ultieme luidspreker voor thuisgebruik,” aldus de CEO van Bang & Olufsen, Tue Mantoni.

BeoLab 90 is beschikbaar in geselecteerde showrooms in Nederland vanaf 17 november 2015, de 90e verjaardag van Bang & Olufsen

Adviesprijs BeoLab 90: 34.990€ per stuk – eerst mogelijke levering eind december 2015

#BangOlufsen
#BeoLab90
#FutureOfSound
#likeNoOneElse