Rosefield introduceert haar eerste sieradenlijn

Het Nederlandse horlogemerk Rosefield lanceert vandaag haar eerste delicate sieradenlijn perfect te combineren met je horloge. The Downtown Chic collectie belichaamt de cool-girl look en bestaat uit subtiele maar luxe armbanden, de every day must-haves voor om je pols.

Met de lancering van deze Fine Jewelry Line neemt het merk de volgende stap in de uitbreiding van het huidige productaanbod. The Downtown Chic collectie bestaat uit 7 verschillende ontwerpen in 15 verschillende varianten met elk een andere look. Geïnspireerd op Downtown New York en de cool-girl Amsterdam look is elke speciaal armband ontworpen om te dragen met je horloge, wat Rosefield maakt tot hét merk voor de perfect gestylde pols.

Rosefield heeft in de afgelopen jaren niet alleen laten zien dat zij het vakmanschap voor horloges beheren maar ook de kunst om het horloge te gebruiken als het ultieme styling accessoire in een head-to- toe look.
The Downtown Chic is een tijdloze collectie, vervaardigd uit sterling zilver met een 18 karaat gouden,18 karaat rosé gouden en zilveren plating.

The Downtown Chic collectie begint vanaf € 39.

Voor meer info: rosefieldwatches.com

#OwnTheWrist