Optimaal beschermd de zon in

De zomermaanden zijn in aantocht en er is vast een vakantie naar een zonnig oord geboekt. Vaak worden er dan allerlei middeltjes tegen het verbranden van de huid in huis gehaald; voor je lijf, gezicht, lippen. Vergeet niet om naast de lichaamshuid, óók het haar en heel belangrijk de hoofdhuid te beschermen tegen UV-straling.

Wist u bijvoorbeeld dat onze hoofdhuid acht tot tien keer sneller veroudert dan ons gezicht en zelfs twaalf keer sneller dan je lichaamshuid? Goed beschermen dus! Dat kan natuurlijk met een petje, sjaal of leuke haarband… maar een aantal haarverzorgingsproducten van O’right beschermen en verzorgen het haar en de scalp ook zoals 
Recoffee-olie.

Recoffee-olie  is een uitstekende bron van antioxidanten en wordt gewonnen uit 100% gerecycled koffiedik. Uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. Herstelt de vochtbalans en heeft een natuurlijke UV-bescherming. Recoffee-olie heeft een anti-aging effect op de hoofdhuid. Met colorsafe

Green Tea Regulate Hair Mist

Gecertificeerde organische groene thee extracten beschermen het haar tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV, vrije radicalen, alkalische resten en chloor/zout. De hydraterende spray zorgt voor een betere doorkambaarheid en is uitermate geschikt voor gekleurd, beschadigd en/of droog haar. Aan te raden om voor het zonnen en/of zwemmen als beschermer van het haar te gebruiken. Daarnaast is het een pre-moisturizer om het haar te beschermen tegen hitte van een föhn/stijltang. Het is een leave-in conditioner en verzwaart niet.

Over O’right

Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling en een beter milieu. O’right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te worden. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling.

O’right is vijftien jaar geleden in Taiwan opgericht door Steven Ko, nadat hij in het jaar ervoor zijn ouders verloor aan een nierziekte en kanker. Omdat hij zelf allergisch is voor verschillende stoffen heeft hij in 2002 stappen ondernemen tegen chemische stoffen in haarcosmetica, waaruit O’right is ontstaan.

Alle O’right producten worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is uniek in de wereld en hiermee is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. Het hoofdkantoor is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geld als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl