Authentieke Italiaanse espresso in capsules

Pellini Caffè brengt authentieke Italiaanse espresso naar Nederland. Het familiebedrijf maakt het mogelijk om een echte Italiaanse espresso te maken in iedere Nederlandse keuken of op kantoor. De Nespresso® compatible capsules zijn ideaal voor een traditioneel kopje van 25ml. Het is de eerste premium Italiaanse koffie in supermarkten, een belangrijke innovatie op de internationale koffiemarkt.

Italiaanse espresso sinds 1922

Pellini Top is een 100% Arabica melange van hoge kwaliteit. Liefhebbers kunnen zich verheugen op een fijne en compacte hazelnootkleurige crèmelaag, intense aroma’s en geuren als honing, bloemen, zoethout en cacao. Deze geraffineerde, volle espresso biedt een zachte smaak en een verfrissend mondgevoel en is een uitstekende basis voor melk koffies, zoals latte, cappuccino of macchiato.

Pellini Luxury Coffee en Pellini Bio

Om de individuele wensen voor een perfecte espresso uit te laten komen, biedt Pellini verschillende blends in capsules met ieder eigen smaken en aroma’s, inclusief een biologische optie. Zo kan iedereen een perfecte espresso maken, van elegant
en zacht tot intens en sterk.

Pellini Caffè espresso capsules zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 3,49 (10 stuks)
De Pellini capsules zijn compatibel met Nespresso® koffiemachines.

Voor meer info: pellinicaffe.com