Muzikale Maestro(s)

Nadat ze hun 40ste verjaardag hebben gevierd met The Beatles in 2016, vervolgtRaymond Weil de samenwerking met ’s werelds beroemdste rockband door een horloge uit te brengen als eerbetoon aan Abbey Road, het laatste album dat de legendarische ‘Fab Four’ opnam en door sommigen beschouwd als hun meest invloedrijke compositie.

Deze tweede genummerde gelimiteerde oplage van drieduizend horloges (waarvan er 20 naar Nederland komen) is een symbool van de tijdloosheid van een groep wiens geschiedenis en succes voor eeuwig in onze herinnering zijn gegrift. Gehuisvest in een stalen kast van 39,5 mm is de wijzerplaat van de maestro ‘The Beatles “Abbey Road” Limited Edition’ een kopie van een vinylplaat, compleet met microgroeven. Geïnspireerd door de legendarische albumhoes waarop de Beatles over het nu wereldberoemde Abbey Road zebrapad lopen, wandelen John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr over de groeven van hun muzikale mijlpaal.

In het midden van de wijzerplaat en op de saffierkristallen achterzijde van het horloge staat het meest iconische bandlogo in de muziekindustrie op de 4-uurs positie van het mechanische zelfopwindbare SW200 mechaniek. Raymond Weil biedt verzamelaars en muziekliefhebbers een horlogeklassieker met drie wijzers, een datum display en de tijdloze figuurtjes van de vier muzikale meesters die voor eeuwig staan gegraveerd in de tijd en de geschiedenis van de muziek.

Prijs € 1.495,-