Moto Z2 Play binnenkort verkrijgbaar

Motorola kondigt vandaag aan dat de Moto Z2 Play vanaf begin augustus verkrijgbaar is in Nederland. Kun je niet langer wachten? Vanaf vandaag tot 6 augustus kun je de Moto Z2 Play al pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen.

De tweede generatie Moto Z Play is voorzien van een dunner en lichter ontwerp en levert snellere prestaties. Het volledig metalen unibody-toestel is voorzien van een 5.5” Full-HD-Super AMOLED-scherm dat zorgt voor haarscherpe details. Heb je een lange dag voor de boeg? Met de 2.2GHZ octa-core processor en 30 uur lange batterijduur kom je de dag eenvoudig door. Mocht je het toestel een keer zijn vergeten op te laden dan is dit geen probleem. Dankzij de TurboPowerTM– lader gaat je telefoon in 15 minuten weer acht uur mee.

De 12 MP-camera die laser- met dual pixel autofocus combineert maakt het mogelijk om zowel overdag als ’s avonds scherpe en mooie foto’s te maken. Met 4GB RAM en 64 GB opslagruimteheb je in ieder geval genoeg ruimte om je foto’s, en natuurlijk muziek en films, op te slaan.

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto Z2 Play is vanaf vandaag te pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen en zal begin augustus in de winkels verkrijgbaar zijn voor een prijs van € 449,99,-.