Lekker knus bij de gashaard

Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, introduceert de nieuwste innovatie van Kalfire op het gebied van gashaarden: de Natural Spark Generator (NSG) technologie, deze zorgt ervoor dat vonkjes uit brandende vlammen opstijgen en langzaam doven in de gashaard

Natuurlijk vlammenspel
De gepatenteerde technologie is een optie op de Kalfire-haarden met een Prestigebrander, wat zorgt voor een ultieme, natuurgetrouwe beleving van de gashaard. Met de Prestigebrander wordt een zeer realistisch vuurbeeld gecreëerd doordat vlammen niet langer uit de bodem van de haard komen zoals bij traditionele gashaarden, maar uit keramische houtblokken. In combinatie met de nieuwste NSG-technologie wordt een echt houtvuur nagebootst.

Comfort en gemak door smart home oplossing 
De gesloten gashaard met de Natural Spark Generator is uit te rusten met een ontvanger. Hiermee kan via de speciale iMatch app van Kalfire de haard eenvoudig worden bediend op afstand met smartphone of tablet. Dit zorgt voor comfort, gebruiksgemak en luxe in huis. Wanneer iemand in het bezit is van een domoticasysteem, kan de bediening van de gashaard hierin volledig worden geïntegreerd.