Lekker aan de Zwier

Ontdek bij Zwier het concept ‘24 uur zonder’. Een dag en een nacht alleen op een eiland midden op de Vinkeveense Plassen. Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen tijd. Op 15 minuten rijden buiten Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad; het vertrekpunt voor 24 uur complete rust. Je meldt je bij de schipper, levert je smartphone in en vertrekt in een sloepje met eten en drinken naar een eiland. Durf jij het aan?

Even loslaten
Je wordt met de boot naar de Eilandhut gebracht en de volgende dag weer opgehaald. In de tussentijd ben je 24 uur alleen. Er wordt gezorgd voor een mand met gezond eten, een opgemaakt bed, een keukentje om je eten in te bereiden en een potkachel buiten voor warmte en gezelligheid. De douche is een frisse duik in de Vinkeveense Plassen. Het enige wat nodig is; schone kleren, een handdoek en zwemkleding.

Zelf ervaren
Als je dit bijzondere concept zou willen ervaren, zijn er drie periodes beschikbaar voor het boeken van ‘24 uur zonder’: 17 t/m 21 juli, 7 t/m 11 aug en 11 t/m 15 september. Je start altijd om 16.00u bij Zwier en tussen 17.00u en 17.30u de volgende dag ben je weer terug. Betalen doe je bij aankomst (pin of cash). En dit mini-avontuur kost €155.

Pauze bij Zwier
‘24 uur zonder’ is een concept van Zwier. Een familiebedrijf, voorheen Haven Winkeloord, dat wordt voortgezet door de derde generatie. Dochters Esther & Mariska en schoonzoon Yordi delen hier wat de plek hen geeft: pauze in een druk leven. ‘24 uur zonder’ past perfect binnen hun visie. Bij Zwier wordt er gebouwd aan een duurzame buitenplaats waar energie stroomt, een plek waar de stedeling positieve energie kan opdoen. Je kan er varen, vergaderen, zwemmen, werken, logeren en ontspannen.

Voor meer informatie:
E: maria@zwier.nl
T: 0294281426