Feestelijke opening Hudson’s Bay Amsterdamse flagship store

Gisteravond werd met de spectaculaire openingen van de flagship store in Amsterdam de kick-off gegeven van de eerste tien Hudson’s Bay-warenhuizen die nog dit jaar in Nederland zullen openen.

Liefst twee muziekkorpsen en Chantal Janzen als charmante host van de avond, heetten de gasten op de rode loper welkom. Richard Baker, Governor & Executive Chairman HBC en Jerry Storch, CEO HBC, werden vergezeld door topmodellen Doutzen Kroes en Winnie Harlow die de etalages van het Amsterdamse filiaal onthulden. Meer dan 800 genodigden stonden ondertussen buiten te popelen om het gloednieuwe warenhuis van binnen te bewonderen en te genieten van een avond met exclusieve event met optredens van onder meer het Nederlandse popduo Kleyne, de band HAEVN en dj-duo Doppelgang.

Met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017 en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl heeft Hudson’s Bay Company, het oudste bedrijf van Noord-Amerika (opgericht in 1670), zich met een geheel eigen karakter en belevenis toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson’s Bay haar gasten ook exclusieve food concepten.

Over Hudson’s Bay

 In Canada is Hudson’s Bay met warenhuizen op 90 locaties en de online winkel thebay.com inmiddels uitgegroeid tot een van de meest prominente warenhuizen van het land. Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson’s Bay haar gasten ook exclusieve food concepten. Hudson’s Bay is een onderdeel van het Hudson’s Bay Company merkenportfolio.