Exclusief bij Akasha: Natura Bissé Pure Air Bubbel

Sinds 2015 biedt het Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium hotel treatments aan van Natura Bissé. Onlangs werden deze treatments uitgebreid met de Virtual Reality experience van het merk en in januari zal de exclusieve Natura Bissé Pure Air Bubbel in het hotel beschikbaar zijn als enige plek in Nederland.

Van 9 tot en met 11 januari kunnen gasten van 10.00 – 18.00 uur exclusief verschillende Natura Bissé face en body treatments reserveren in de bubbel, waarin de lucht 99,995% puur is. Door de extra schone lucht is de treatment extra efficiënt. Normaal is de bubbel alleen beschikbaar bij internationale luxury department stores en tijdens exclusieve events als de Oscars.

Klik hier om een reservering te maken en voor een overzicht van de beschikbare treatments.

Bij reservering van een treatment in de bubbel van maandag tot en met vrijdag , kan er na afloop van de treatment gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van Akasha.

Voor vragen over Akasha Holistic Wellbeing Centre: @akashawellbeing

Akasha Holistic Wellbeing Center

Het luxueuze Akasha Holistic Wellbeing Center is de Hotel Spa & Gym van het Conservatorium Hotel en is de grootste (1000m2) en meest luxe hotelspa van Amsterdam. Ontspanning, herstel en verjonging staan centraal bij Akasha en de ruimte is onderverdeeld in verschillende gebieden, die aansluiten op de vier basiselementen; earth, water, fire en air. Akasha beschikt over een gym, Organic Bar, ontspanningsruimte, Watsu-bad, jacuzzi, sauna en Hammam. Het royale zwembad biedt een oase van ontspanning en comfort, door het serene ontwerp van huisarchitect Piero Lissoni.

Natura Bissé

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij vijf exclusieve crèmes voor vijf verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ‘90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is Natura Bissé o.a. verkrijgbaar bij Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store.