Esthetisch en functioneel

Alape introduceert moderne designspiegels. Door het filigrane design wordt de spiegel de blikvanger, zonder daarbij dominant te ogen.

Het puristische ontwerp van sieger design ziet af van decoratieve elementen en concentreert zich op een duidelijke vormentaal. De geïntegreerde verlichting wordt pas zichtbaar als zij ingeschakeld is: een dimbare, indirecte en niet verblindende LED verlichting verleent de ruimte een aangename sfeer. De spiegel beschikt bovendien over een functie die de laatst gekozen lichtsterkte onthoudt.

De frames van de spiegels hebben een gepoedercoat aluminium profiel, zijn van buiten zwartmat en vanbinnen wit, om in samenspel met de LED verlichting een optimale verlichting van het gelaat te waarborgen. Er zijn naar behoeften twee verschillende geometrieën voor een individuele vormgeving van het wastafelmeubel verkrijgbaar. Drie ronde varianten in de afmetingen 600, 750 en 1000 mm en vier rechthoekige modellen in de maten: 375/450 x 800 mm en 500/600 x 1000mm. De rechthoekige spiegels kunnen zowel verticaal als horizontaal tegen de muur worden gemonteerd. De kleurtemperatuur van het indirecte LED licht ligt bij 4200 Kelvin, een neutraalwit, dat kleuren nagenoeg realistisch weergeeft. De verlichting van de spiegel kan probleemloos via de hoofdschakelaar van de badkamer worden in- en uitgeschakeld. Alle modellen bevatten een LED converter en een bevestigingset.

De spiegels kunnen met het wastafelprogramma A˘form, het meubelprogramma A˘system en het nieuwe planchetsysteem Assist worden gecombineerd. Alape biedt hiermee op de totaliteit afgestemde oplossingen aan, die de badkamer complementeren in esthetiek en functie.

alape.com