Lipstickactie voor STOPhersentumoren

Stel je eens voor:
 
Je hersenen, de meest cruciale plek van ons lichaam.
Je gevoelens, je ideeën, je bewegingen & gedachten.
Het denken, dromen, durven doen.
Je leven leven, bewust en onbewust. 
 
Je hersenen zorgen ervoor dat je het allemaal kunt.
Deze zelfde hersenen maken je kwetsbaar.
Stel je voor dat je dromen plotseling veranderen doordat 
er een grote indringer zich in je hoofd heeft genesteld en 
je niet weet wat deze allemaal met je gaat doen…
De Jacqueline’s Rose is een limited edition lipstick, uitgegeven door de Mink Foundation, waarvan de baten volledig naar nieuw hersentumoronderzoek gaan voor versnelde en betere behandelingen van deze patiëntengroep. Dit project wordt volledig aan Jacqueline opgedragen die dit project tijdens haar ziekteproces heeft mede-geïnitieerd en waarbij zij ook zelf de kleur heeft bepaald van deze Special Edition. Haar wens was om vanuit liefde andere mensen te willen helpen en hun lijden te mogen verzachten door dit initiatief en hiermee haar ziekte en overlijden ook op liefdevolle wijze te accepteren vanuit haar gedachte dat voor alles een reden is.
De Mink Foundation staat voor het het ondersteunen van allerlei maatschappelijk relevante doelen, waarbij het eerste project het mogelijk maken is van meer hersentumoronderzoek i.v.m het overlijden van Jacqueline aan deze vernietigende ziekte. De netto-opbrengst van de lipstickactie zal daarom gaan naar Stichting STOPhersentumoren.nl voor versnelde betere behandelingen van deze patiëntengroep.

 De Lipsticks worden bij diverse Mink Beauty Concepts-verkooppunten verkocht en via de site minkfoundation.nl

Sandra Jacobs, CEO & Founder Mink Beauty Concepts: ‘Als bedrijf is het ook belangrijk om je maatschappelijke verantwoording te nemen en de gedachte voor de opriching van de MINK foundation om met special editions ook onze bijdrage voor goede doelen te kunnen geven, was al  aanwezig. De ontwikkeling van Jacqueline’s Rose was voor mij dan ook  een zeer logische stap als eerste project doordat ik het ziekteproces van Jacqueline van zeer nabij meegemaakt heb en omdat Jacqueline, naast onze 30-jarige vriendschap, van begin af aan ook een zeer belangrijke rol binnen Mink BC heeft gespeeld. Iets verdrietig brengt vaak ook iets moois, dus  samen met haar heb ik tijdens haar ziekteproces deze prachtige door haarzelf uitgekozen kleur ontwikkeld en heeft zij het eindresultaat van deze limited Edition ook nog kunnen zien. De netto-opbrengst van Jacqueline’s Rose (Roos is de meisjesnaam van Jacqueline) gaat volledig naar het door haar zelf uitgekozen doel. Ik hoop dan ook van harte dat een ieder die dit raakt dit project een warm hart willen toedragen.’