De Eclipse waar je je ogen niet van af kunt houden

De BeoVision Eclipse, het eerste resultaat van de samenwerking tussen LG Electronics en Bang & Olufsen, is zowel een televisie als een muzieksysteem, gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

Als u ervoor kiest om extra luidsprekers te gebruiken via de geïntegreerde surroundsounddecoder, dan komen de geluidsprestaties van het middenkanaal van de tv overeen met elk van de high-end Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers. U kunt dus een overweldigende bioscoopervaring in uw eigen huis beleven.

Dankzij de gemotoriseerde vloerstand kunt u met een druk op de knop de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Waar u ook zit, u kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.

U kunt een persoonlijke stempel op het ontwerp drukken, aangezien u de voorkant van de luidspreker naar eigen keuze vorm kunt geven door te kiezen voor ofwel aluminium of gekleurde stoffen.

BeoVision Eclipse werkt als een uiterst flexibel A/V-center. De tv is uitgerust met 4K-videoverwerkingstechnologie en wordt geleverd met het meest recente webOS 3.5 platform van LG Electronics. Met het platform hebt u toegang tot uw favoriete content, apps en apparaten en kunt u ze naar wens instellen; muziekstreamingdiensten als Spotify, mediabedrijven zoals Netflix, Amazon en YouTube, Blu-ray-spelers van alle merken, evenals uw persoonlijke content. Het audio-streamingdeel omvat TuneIn radio, Spotify Connect, Deezer, ingebouwde Chromecast voor audio, audio AirPlay en streamen via Bluetooth. Alles wordt bediend met één enkele afstandsbediening, de BeoRemote One. Door het allemaal op één plek samen te brengen vermindert BeoVision Eclipse drastisch de complexiteit van onze digitale levens.

BeoVision Eclipse is het eerste resultaat van de strategische samenwerking tussen Bang & Olufsen en LG Electronics met betrekking tot de ontwikkeling en productie van een reeks nieuwe Bang & Olufsen tv’s.

Verkrijgbaar vanaf september:

BeoVision Eclipse 55″ incl. muurbeugel en BeoRemote One: €  9.120   

BeoVision Eclipse 65″ incl. muurbeugel en BeoRemote One: € 12.820