Conservatorium hotel heeft het Festive Season geopend

Het Conservatorium hotel opende afgelopen vrijdag het Festive Season met de jaarlijkse kerstboom ceremonie. De ceremonie werd begeleid door een bijzondere performance van Jazz-zangeres Madeleine Peyroux samen met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw en de Amsterdam University of Arts.

Happy Holidays in de Conservatorium Brasserie & Taiko

Geniet tijdens kerstavond en de kerstdagen van een elegante omgeving onder het genot van culinaire verrassingen van chef Schilo van Coevorden. De Conservatorium Brasserie en Taiko bieden ook dit jaar diverse kerstmenu’s aan. In de brasserie kan er genoten worden van een viergangenmenu met keuze uit een gerookte zalm terrine vooraf en de klassieke Beef Wellington als hoofdgerecht. Het Taiko zes gangenmenu biedt verrassende combinaties van tartaar met wasabi ijs en witte Alba truffels met een selectie van eenden dim sum, afgesloten met het Japanse Garden dessert. Vul het verblijf aan met een overnachting in een luxueuze kamer of suite. Geniet tijdens het verblijf van een rondvaart door de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival.

Klik hier voor het arrangement

Klik hier voor het Kerstmenu in de Conservatorium Brasserie

Klik hier voor het  Kerstmenu in Taiko

NYE Package

Luid het nieuwe jaar in bij het Conservatorium hotel. Vier het begin van 2018 met een onvergetelijk verblijf en een passende nieuwjaarsviering. Na een viergangendiner in Taiko of de brasserie wordt er afgeteld tot 2018 in de prachtige lobby en Tunes Bar met live DJ’s en champagne. Of boek de I Love Amsterdam Suite waarbij u exclusief toegang heeft tot een privé-dakterras met de mooiste uitzichten over het vuurwerk in de stad.

Voor het NYE package klik hier.