Club Med opent nieuwe toplocatie in de Alpen

Club Med groeit door in Frankrijk en in december 2017 zal het gloednieuwe Resort Grand Massif Samoëns Morillon met 420 kamers officieel geopend zijn. En daar blijft het niet bij, in december 2018 worden er nog eens 45 chalet-appartementen aan het complex toegevoegd.

Nieuwe toplocatie in de Alpen

Het nieuwe Club Med resort ligt in het hart van de Fransen Alpen in Samoëns Grand Massif. Dit prachtige skigebied met 265 km aan pistes is het 4e grootste skigebied in Frankrijk. De locatie ligt op slechts een uurtje rijden van de luchthaven Genéve en is hierdoor ideaal voor de 50% aan internationale gasten die Club Med verwacht te verwelkomen. De warme, sfeervolle inrichting en architectuur van dit resort passen perfect bij het landschap van Grand Massif. Een vleugje moderniteit gecombineerd met kleurrijke en mooie materialen zullen dit resort tot een geliefde vakantiebestemming maken.
Het resort is ideaal voor families. Er is kinderopvang aanwezig voor kinderen vanaf 4 maanden tot 17 jaar oud. Ook is een ruim aanbod qua sport, wellness en culturele activiteiten beschikbaar. Het premium all-inclusive aanbod voorziet klanten van de meest onbezorgde, luxe vakantie. Het resort zal zowel in de winter als in de zomer geopend zijn en levert producten en diensten die zijn aangepast op het seizoen.

De liefhebber van luxe wintersport komt hier ook helemaal aan zijn trekken door de Club Med Spa by CARITA waar allerlei verschillende massages en schoonheidsbehandelingen worden verricht. Het Turkse Stoombad en het grote binnenzwembad zijn twee perfecte uitkomsten na een zware dag op de piste.

Last but not least: Club Med Samoëns heeft wel 3 restaurants waaronder ‘the Gourmet Lounge’, waar alle lokale specialiteiten vers worden geserveerd van kaasfondue tot raclette.