Be a Creatista

De Creatista Plus is de eerste Nespresso machine waarmee latte art gecreëerd kan worden. Koffieliefhebbers kunnen met deze nieuwe machine heel eenvoudig elk melkrecept thuis bereiden: van een klassieke cappuccino tot een fluweelzachte flat white, afgemaakt met een prachtig patroon in het melkschuim.

EENVOUDIGE BEDIENING

De Creatista Plus beschikt over een intuïtief digitaal display die de gebruiker door de vele koffievariaties leidt. Ieder recept is geprogrammeerd met de perfecte melkschuimtextuur en temperatuur, maar de instellingen kunnen ook eenvoudig gewijzigd worden. Selecteer een koffie, vul de bijgeleverde melkkan en plaats deze op de temperatuursensor. De melk wordt automatisch verwarmd tot de ideale temperatuur. Vervolgens schuimt het stoompijpje de melk op tot de juiste textuur en temperatuur, of het nu gaat om het een cappuccino, caffè latte of een latte macchiato. Tot slot wordt het stoompijpje automatisch gereinigd.

De machine biedt koffieliefhebbers een breed scala aan functies:

  • De keuze uit acht koffierecepten, waarbij de instellingen ook eenvoudig individueel kunnen worden aangepast (volume, temperatuur van de melk en melkschuim).
  • Elf temperatuurinstellingen voor de melk.
  • Acht verschillende niveaus in melktextuur, waaronder ‘micro-melkschuim’ speciaal voor latte art.
  • Snelle automatische reiniging.
  • Korte opwarmtijd van 3 seconden.
  • Automatische uitschakeling na 10 minuten niet-gebruik.

Vanaf 16 augustus exclusief verkrijgbaar bij Nespresso Boutiques en online via nespresso.com voor € 499.