Babassu Amsterdam genomineerd Beauty Award 2018

Beauty Trade Professionals (BTP) heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Beauty Awards 2018 en Babassu Amsterdam is één van de kanshebbers in de categorie schoonheidssalon van het jaar. De beauty store & spa in de Cornelis Schuytstraat werd geopend in 2011. Babassu zelf bestaat sinds 1998 en heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Wassenaar.

‘Deze nominatie is een bevestiging van wat we de afgelopen 20 jaar met elkaar hebben neergezet’, vindt Babassu-founder Heidi Olijerhoek. “Babassu is meer dan alleen een schoonheidssalon. Wij willen dat onze gasten zich meteen thuis voelen in een warme en welkome omgeving. Dat ze worden ontvangen door een professioneel, maar gepassioneerd team en worden omringd door heerlijke en eerlijke producten van mooie merken met een bijzonder verhaal. Daarom besteden wij in onze winkels zo veel aandacht aan sfeer en service. De details maken het verschil. Babassu is een tikje nostalgisch, een beetje tegen de stroom in. Maar dát is juist precies waaraan veel mensen in deze tijd behoefte hebben en daarom helemaal van nu.’

De deelnemers aan deze vakwedstrijd werden door de jury en mystery guests o.a. beoordeeld op o.a. vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatie. Deze ronde resulteerde in 24 genomineerden in 7 categorieën. Babassu Amsterdam is één van de 4 genomineerden in de categorie Schoonheidssalon van het jaar. Bij de gala-uitreiking op zondag 22 april wordt bekend gemaakt welke salon de felbegeerde award in de wacht zal slepen.