Are you feeling lucky this Valentine’s Day?

Chef Schilo van Coevorden heeft weer iets leuks bedacht om een romantisch Valentine’s Diner in Taiko nóg specialer te maken. Als afsluiting van een zeer spectaculair 7-gangen diner krijgt iedere gast namelijk een fortune cookie. Wie in zijn of haar cookie de tekst ’Happy Valentine’s day – Your Room Is Confirmed’ vindt, krijgt een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel aangeboden. Hierdoor kan de koude tocht naar huis worden overgeslagen en kan deze Valentijn  – na misschien nog een klein drankje in de Tunes Bar – op super romantische wijze in een van de prachtige hotelkamers worden afgesloten.
 
Over Taiko restaurant
Een hommage aan de mooie smaken en texturen uit verre oosten, dat is chef Schilo van Coevorden’s Taiko restaurant in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen “Amsterdams”. Dit maakt Taiko al jaren absoluut onweerstaanbaar voor zowel goed ingewijde locals als internationale fijnproevers. 
 
Over Schilo van Coevorden
In Amsterdam, om de hoek van het hotel, liggen zijn roots. In Azië ligt zijn hart. Opwindende smaken en texturen uit het Verre Oosten vinden in Taiko en Tunes Bar een ijzersterke fundering in zijn klassiek Franse training. Gefocust als een onderzoeker en opzwepend als een dirigent zet Schilo van Coevorden de toon waarop zijn toegewijde team de gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

Reserveren 
Reserveren kan via 020 570 0000 of direct via taiko.tocktix.com
Adres
Taiko
Van Baerlestraat 27
Amsterdam
 
Openingstijden
Taiko is 14 februari geopend van 18.30 tot 22.30 uur 
 
De vernieuwe Taiko website is online
taikorestaurant.nl