Zwarte kranen van Meir

VOOR EEN MODERN EN STRAK DESIGN

Stel uw complete badkamer of keuken samen

Mastello biedt een ruim assortiment Meir-producten aan, van wastafelkranen tot toilethouders en van douchekoppen tot handdoekhouders. U kunt bij ons terecht voor losse producten, maar ook voor kant-en-klare combinatiesets. Wilt u liever uw compleet eigen badkamer of keuken samenstellen? Ook dat is geen enkel probleem. Uw droombadkamer of -keuken is dichterbij dan u denkt! De elegante matzwarte uitstraling van onze producten zorgt ervoor dat uw badkamer, keuken of toilet een echte ‘eyecatcher’ wordt in uw huis en waar u levenslang plezier van zult hebben. Neem een kijkje op www.mastello.nl of kom langs in onze showroom!

Officieel dealer van Meir-producten

Producten van Meir staan bekend om hun moderne design en strakke lijnen. Met behulp van toonaangevende architecten heeft Meir een zeer krachtige premium lijn zwarte kranen op de markt gebracht. Meir is ambacht op het hoogste niveau! Mastello is de officiële, enige leverancier van het merk Meir in Nederland. U kunt de producten van Meir dan ook alleen bij ons kopen. Doordat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden met uitstekende garanties. En doordat wij eigen voorraad hanteren, kunnen wij ook binnen enkele dagen leveren. Dit kunt u bij geen enkele andere aanbieder vinden!

Gegalvaniseerde duurzame afwerking

Al onze zwarte kranen van Meir hebben een gegalvaniseerde afwerking. Dit is een groot voordeel ten opzichte van spuitwerk of poedercoat. Door de duurzame afwerking hebben de kranen een ijzersterke vlakke toplaag. Er zal dus geen afbrokkeling of roestvorming plaatsvinden. Mocht er onverhoopt toch een krasje op komen, dan kunt u dit zelf eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Door de ergonomische bouw en het binnenwerk van keramische schijven zijn de producten van Meir een aankoop voor de lange termijn. Kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid? Dan is de keuze snel gemaakt!

Onderhoud

Producten van Meir zijn elegant, stijlvol en robuust, maar tegelijkertijd ook eenvoudig te onderhouden. Een mild sopje en een zachte microfiber doek met warm water is voldoende om een kraan of douchekop te reinigen. Als u geen misbruik maakt van het product en goed de eenvoudige on- derhoudsinstructies volgt, heeft u een leven lang plezier van het product en zal het er precies zo uit blijven zien als op de dag dat u het kocht. De zwarte gegalvaniseerde afwerking zal er door de jaren heen sowieso beter blijven uitzien dan producten met bijvoorbeeld poedercoat of spuitwerk als afwerking, omdat de gegalvaniseerde bovenlaag beter weerstand biedt tegen zeepresten en schimmel. Ook vermindert de matzwarte afwerking reflecterende elementen zoals verlichting, waardoor bijvoorbeeld vingerafdrukken minder opvallen.

Gecertificeerd merk

Het merk Meir dat Mastello verkoopt is officieel WaterMark™ gecertificeerd. WaterMark™ is een kwaliteitskeurmerk verstrekt door onafhankelijke certificerende instanties in Australië en Nieuw-Zeeland. Het bevestigt dat het product voldoet aan de loodgieterscode en de relevante normen die betrekking hebben op de kwaliteit van het product, met inbegrip van gezondheid en veiligheid, en dat het gegarandeerd geschikt is voor het beoogde doel. De WaterMark™ certificering is verplicht voor producten die wettelijk moeten worden geïnstalleerd in overeenstemming met de nationale sanitaire regelgeving. Producten die gecertificeerd zijn staan opgenomen in de Sanitair Code en AS3500.000. De WaterMark™ certificering is uw garantie dat u bij de aanschaf van een product weet dat het van hoge kwaliteit is en wettelijk in uw huis geïnstalleerd mag worden.

Binnenkort op voorraad: Tiger Bronze Na de populaire opkomst van de zwarte kranen lijn van Meir kunnen wij u met trots melden dat wij binnenkort ons assortiment uitbreiden. Naast mat zwart kunnen wij binnenkort ook Tiger Bronze leveren. Met behulp van de natuurlijke charme van brons en koper heeft Tiger Bronze een uniek karakter door zijn geborstelde zwarte onderlaag en een heldere koperen laklaag. Over ‘eyecatchers’ gesproken: hou onze website goed in de gaten of vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan via info@mastello.nl.

Garantie en vervanging

Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie op het huishoudelijk gebruik van onze Meir-producten. De garantie die concurrenten bieden op dergelijke producten is gemiddeld 2-5 jaar. Indien binnenwerken vervangen moeten worden, kan dit eenvoudig van buitenaf gebeuren. De muur hoeft dus niet te worden opengebroken voor bijvoorbeeld een inbouwkraan. Dit scheelt u ook veel extra arbeidskosten. Daarnaast krijgt u op het binnenwerk maar liefst 3 jaar garantie.

Snelle levering Bij ons wacht u geen weken op uw producten, zoals bij de meeste andere aanbieders. In de meeste gevallen kunnen wij in slechts enkele dagen leveren omdat wij met eigen voorraad werken. Kom gerust langs bij ons in de showroom om de producten met eigen ogen te bekijken. Wij zijn op afspraak ook in de avond en in het weekend geopend.

Kortom, waarom kiezen voor Mastello?

• Producten hebben een gegalvaniseerde afwerking (in plaats van een poedercoat of spuitwerk)
• Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding (directe inkoop bij fabriek)
• Binnenwerken zijn altijd van buitenaf te vervangen (geen schade aan de muur)
• 10 jaar garantie op afwerking (bij concurrenten 2-5 jaar)
• Mastello is de officiële en enige Meir-dealer van Nederland
• Stel uw complete set samen door producten te combineren
• Snelle levertijd en showroom op afspraak ‘s avonds en in het weekend geopend

W: mastello.nl