Wonen in Kroatië

Nieuwbouwwoningen in Novigrad met spectaculair uitzicht vanaf een klif op de toekomstige Marina-bay

Tomo Real Estate is opgericht door Tom Delic, een gedreven Nederlandse ondernemer met Kroatische roots. Tomo Real Estate is er voor u, als u veilig en vertrouwd een tweede woning in Kroatië wilt kopen. Het aanbod bestaat uit kwalitatieve appartementen en villa’s. Dit kan zowel bestaande- als nieuwbouw zijn. Heeft u zelf ergens een leuk huis gevonden in Kroatie? Ook dan kunt u contact opnemen om vertrouwd en in uw eigen taal begeleid te worden, wat wel zo fijn is. Daarnaast kunt u ook terecht bij Tomo Real Estate als u een investeringsproject zoekt, bijvoorbeeld eigen camping of restaurant of een groot stuk land om te bewerken in Kroatië.

Het project van 30 woningen bestaat uit de volgende types:

– Bovenwoning met balkon/dakterras

– Benedenwoning met tuin/zwembad

– Twee-onder-een-kap compleet huis met tuin/zwembad/balkon/dakterras.

Rij 1: Eerste rij zeezicht, drie blokken van twee-onder-een-kap huizen= 6 woningen

Rij 2: Drie blokken van 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen =  12 woningen

Rij 3: Idem als de tweede rij = 12 woningen

De voordelen:

– Strategische ligging, belangrijk voor waardebehoud

– Ecologische woningen – met slimme thermostaat

– Groene omgeving met olijf- en wijngaarden

– Shoppen in Italië is om de hoek

– Waterpretpark Istralandia op 5 min

– Spectaculair uitzicht vanaf een klif op de Adriatische zee 

– Toekomstige Marina-bay aan uw voet (200m)

De hoogte van het perceel en de ligging op de klif verzekeren de bewoners van Residence Novi Home Novigrad een ongestoord uitzicht op zee. Het buitengewone uitzicht vanaf het pand en de nieuwe woon- en ecologische normen maken Residence Novi Home Novigrad anders dan andere ontwikkelingen die beschikbaar zijn in Novigrad. Bovendien garanderen de natuurlijke omgeving, het architecturale concept en de functionaliteit, voorzieningen zoals privédaken en zwembaden een nieuwe levensstandaard en ontspanning voor de bewoners van Residence Novi Home Novigrad. 

Bouwdetails

Vormgeving

De architectuur van Residence Novi Home Novigrad combineert de materialen die kenmerkend zijn voor de microlocatie en de huidige ecotrends in de bouwsector. Over de functionaliteit en het comfort van elk appartement is goed nagedacht, of het nu als tweede huis of als vakantieplek wordt gebruikt.

Milieubewust

Er is gedacht aan de omgeving. Daarom worden de gevel en het dak efficiënt geïsoleerd volgens de hoogste normen en worden kamerhoge ramen voorzien van driedubbele beglazing, wat de energie-efficiency van het huis verhoogt. Verder wordt het systeem voor het monitoren van het energieverbruik van de flat geïnstalleerd. De leveranciers van materialen worden zorgvuldig gekozen. Er wordt alleen hoogkwalitatief materiaal gebruikt – keramiek, parket, deuren, ramen, enz. 

Ervaring

De appartementen zijn ontworpen met het oog op het welzijn van hun gebruikers. Het team van architecten heeft zijn best gedaan tijdens het ontwerp om de beste ruimtelijke oplossingen te bieden die zorgen voor veel licht, een aangenaam microklimaat met natuurlijke ventilatie en een fantastisch uitzicht op de omgeving. Hierdoor ervaart u de beste kwaliteit van wonen.

Masterplan 

Het perceel van 6.763 m2 is gelegen op een heuvel met uitzicht op de baai van Mirna en de Adriatische zee. Het ligt op slechts 5 minuten autorijden van het stadscentrum of 10 minuten met de fiets. Het strand ligt op slechts 10 minuten afstand. De supermarkt ligt op 3 minuten afstand. Istralandia, het beroemdste aquapark in Istrië, bevindt zich in Novigrad. Momenteel bevindt de jachthaven zich in het stadscentrum maar er is een nieuwe ontwikkeling gepland onder het perceel van Residence Novi Home Novigrad. Daar komt een hotelcomplex met jachthaven. De ontwikkeling van het nieuwe complex ligt 30 meter lager dan het perceel van Novi Home en daarom zal niets uw prachtige uitzicht op zee kunnen in de weg staan.

Het buitengewone uitzicht vanaf de woningen en de nieuwe woon- en ecologische normen maken Residence Novi Home Novigrad anders dan andere projecten in Novigrad. Bovendien bevindt het zich te midden van groen. Het architectonisch concept en de functionaliteit, met voorzieningen als privédaken en zwembaden bieden een comfortabele levensstandaard en ontspanning voor de bewoners van Residence Novi Home Novigrad.

De ontwikkeling

De bouw van Residence Novi Home Novigrad staat gepland voor het voorjaar van 2021. De woningen worden voor zomer 2022 opgeleverd. Deze individuele woningen zijn uitermate geschikt als tweede woning of vakantiehuis met de mogelijkheid om ze voor een bepaalde periode tijdens het zomerseizoen te verhuren. De verwachte terugverdientijd ligt tussen de 8 en 15 jaar. 

Prijzen en betalingsschema

De prijzen van de beneden- en bovenwoning variëren tussen € 180.000 – € 350.000. 

Benedenwoning: Tuin met zwembad, overdekte buitenruimte en een parkeerplaats.

Bovenwoning: Dakterras, overdekte buitenruimte en een parkeerplaats.

De prijzen van de twee-onder-een-kap variëren tussen € 440.000 – € 550.000.

Twee-onder-een-kap: Tuin met zwembad, overdekte buitenruimte, parkeerplaats, dakterras.

Betalingsschema

U betaalt 3.000 euro reservering vooraf. Het geld wordt gestald op een tussenrekening van de notaris. Vervolgens:

10% reserveringskosten bij ondertekening van het contract

50% na voltooiing ruwbouw

40% bij oplevering

Interieur

De ontwikkelaar biedt een pay-per-service om het interieur op verzoek van de eigenaar te ontwerpen en volledig in te richten met milieuvriendelijk meubilair van de hoogste kwaliteit, waardoor het gedoe van het inrichten van een woning in het buitenland wordt voorkomen. Zo krijgt u meer waar voor uw geld met deze service op maat.

Meer informatie: tomorealestate.nl

0 replies on “Wonen in Kroatië”